sâmbătă, 27 aprilie 2013

Va place tenisul?

Salutare, ingerasi! Cred ca majoritatea dintre voi stiu ca in perioada 22.04-28.04 se desfasoara turneul mondial de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy. Evenimentul se desfasoara in Bucuresti la Arenele BNR si ieri am avut ocazia sa merg si eu. Desi nu sunt o mare fana a campionatelor de tenis, spre surprinderea mea, mi-a placut foarte mult. Am profitat de ocazie si am facut si cateva fotografii din timpul meciurilor, dar nu am ratat nici una dintre masinile de colectie ale lui Ion Tiriac :)


Unul dintre preferatii mei: Janko Tipsarevic din Serbia, numarul 10 mondial.



Janko Tipsarevic a jucat cu spaniolul Giullermo Garcia Lopez.

In pauza am fotografiat una dintre masinile lui Tiriac. Mie imi place foarte mult. Voi ce parere aveti? De fapt, imi plac toate masinile de colectie.








Meciul a fost foarte frumos, echilibrat. S-a jucat strans, iar Janko Tipsarevic a pierdut la mustata :( Mi-a placut si faptul ca spectatorii erau civilizati si cu bun simt. Ce-i drept, si regulile sunt foarte stricte.












Rezultat final: Lopez-Tipsarevic 6-3,3-6, 6-4. Se vede si din rezultate ca a fost un meci echilibrat.


A urmat meciul dintre Victor Hanescu si Florian Mayer din Germania, iar Hanescu a pierdut cu gratie :) 3-6, 6-7.

Ultimul meci al zilei s-a jucat la dublu: Max Mirnyi (BLR) si Horia Tecau (ROU) vs. Andreas Sepi (ITA) si Viktor Troicki (SRB). Din nou am asistat la un meci frumos in care Max Myrnyi s-a completat foarte bine Horia si au castigat cu 6-3, 3-6, 10-8.

















Cam aceasta a fost ziua mea de vineri :) Cineva pasionat de tenis de camp printre ingerasi? Voi ce planuri aveti pentru weekend?

Pupici si multe zambete!

5 comentarii: