luni, 29 aprilie 2013

Un look glamour cu fardurile Christian Dior

Buna dimineata, ingerasi! Sper ca ati savurat la maximum vremea frumoasa din weekend si ati inceput noua saptamana cu forte proaspete.
Daca tot a venit vara, cu toate ne dorim sa stralucim, nu-i asa? De curand am descoperit un fard de pleoape cu care poti obtine un machiaj de vedeta. Este vorba despre paleta de farduri de pleoape Christian Dior. Eu am testat varianta F214809/808, paleta pe care o puteti vedea in poza de mai jos.


Toate variantele sunt frumoase, insa eu am ochi albastri si folosesc in mod frecvent tonuri de mov, gri sau maro. 
Iata si variantele disponibile: F214809/008, F214809/808, F214806/034, F214806/030 si F214809/208.
Din punctul meu de vedere, toate variantele sunt interesante sau, cel putin, s-ar potrivi culorii ochilor mei. 

Ce spune producatorul

Particulele foarte fine ale pigmentului asigura o catifelare matasoasa. Textura rafinata se intinde cu usurinta printr-o aplicare precisa. Cu efecte impotriva deshidratarii, paleta de farduri de pleoape Christian Dior ofera un maxim de confort si creeaza o elasticitate maxima printr-o nota personala. Produsul este potrivit pentru ochi sensibili si pentru femeile care poarta lentile de contact.

Parerea mea

Pana acum nu am descoperit un fard care sa mi se potriveasca mai bine, desi am incercat diverse branduri si nuante. Calitatea fardurilor este exceptionala. Au o textura fina, cremoasa, sunt foarte usor de aplicat, iar nuantele pe care le cuprinde paleta sunt perfect alese pentru realizarea oricarui tip de machiaj. Fardul a rezistat pe pleoape o zi intreaga. Cu toate stim ca majoritatea fardurilor de ochi, din cauza caldurii, a transpiratiei si a mobilitatii pleoapelor, se aduna, formand cute in ridurile fine din jurul ochilor si machiajul devine inestetic. Spre surprinderea mea, acest lucru nu s-a intamplat atunci cand am folosit fardurile Christian Dior. Paleta de farduri de pleoape F214809/808 este ideala si pentru un smokey eyes. Datorita particulelor fine stralucitoare, un machiaj realizat cu fardurile din aceasta paleta creeaza un look glamour. In concluzie, un produs de nota 10+ pe care vi-l recomand.
Am facut si un swatch, dar promit ca revin si cu un machiaj realizat cu aceste farduri ca sa vedeti si rezultatul final :)

Nu stiu cat de bine se vede in poze, insa ador tonurile acestei palete.

In magazinele de profil pretul paletei este de aproximativ 275 RON, insa puteti achizitiona paleta de farduri de pleoape (5 culori) Christian Dior de la Produse Cosmetice la pretul de 60 RON. Este tester, dar singura diferenta intre paleta din magazine si paleta-tester consta in faptul ca cea tester nu are aplicatoare.

Ce parere aveti, ingerasi? Va plac fardurile Christian Dior? Le-ati incercat? Care paleta de farduri va tenteaza?

Va doresc o saptamana sclipitoare!
Pupici si multe zambete!





10 comentarii:

  1. Nuantele sunt frumoase si fardurile sunt de calitate. Prima data le-am testat la un machiaj facut de un make-up artist pt un botez si a rezistat toata noaptea.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoase. sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuantele sunt frumoase, fardurile sunt de calitate. Ca si culori imi plac cele testate de tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe iar paletuta pe care ai incercat-o e adorabila! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt minunate, nu pot sa cred ca exista asa o mare diferenta de pret!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu le-am încercat, însă culorile și reputație firmei mă atrag.

    RăspundețiȘtergere