joi, 25 aprilie 2013

Review unt de gomaj Mnoela

Dragi ingerasi, a trecut ceva timp de cand nu am mai scris un review si am multe produse pe care le folosesc si despre care as dori sa va vorbesc, dar sa incepem cu inceputul: unt de gomaj pentru ten uscat/sensibil de la Mnoela. Produsele cosmetice Mnoela sunt 100% naturale, preparate manual doar din ingrediente compatibile cu organismul uman (unturi si uleiuri vegetale, uleiuri esentiale) si nu contin apa sau substante de sinteza (conservanti, emulsifianti, etc.), fie ele chiar si certificate BIO  de catre diverse institutii internationale.



Ingrediente: unt de mango, unt de shea, miere de albine, faina de coji de nuca, ulei de susan, ulei de masline, ulei de migdale, ulei de primula, ulei de papaya, glicerina, vitamina E, uleiuri esentiale de vetivert si frankincense.


Ce spune producatorul

Indicatii: Tenul nostru are nevoie periodic de o curatare profunda si sitematica, numita exfoliere sau gomaj - este o etapa importanta in procesul de ingrijire a tenului. Cu ajutorul gomajului, pielea poate respira din nou, celulele moarte sunt indepartate, iar cremele pe care le folosim isi pot arata eficienta.  Produsul exfoliaza delicat pielea fetei datorrita ingredientelor naturale pe care le contine. Exfoliantul nu este destinat spalarii fetei - nu face spuma. Faina de coji de nuca indeparteaza celulele moarte de pe suprafata pielii, usurand patrunderea nutrientilor, favorizeaza microcirculatia, curata in profunzime eliminand impuritatile, lanad fata luminoasa si curata. Unturile si uleiurile vegetale sunt emoliente, asigura hidratare, hranire, calmare si ingrijire. Uleiurile esentiale prezente in acest exfoliant, completeaza aceasta etapa de ingrijire a tenului.

Mod de utilizare: Se aplica in strat subtire, prin masaj circular fin, timp de aproximativ 3-5 minute, pe un te umed si curatat in prealabil - eventual, chiar si in timpul masajului puteti umezi din cand in cand tenul, apoi lasati sa mai actioneze inca 5-10 minute, dupa care clatiti abundent fata cu apa calduta. La aplicare evitati patrunderea apei in recipient, evitati contactul cremei cu mainile neigienizate, folositi eventual o spatula pentru prelevarea cantitatii dorite. Recomandat a se utiliza o data pe saptamana.

Important! Gomajul se realizeaza evitand pleoapele si zona ochilor. Gomajul este contraindicat tenurilor care prezinta telangiectazie (capilare sparte), tenurilor extrem de sensibile si cu pielea subtire, tenurilor iritate, cat si in cazul tenurilor acneice in care este suspectata o stare inflamatorie sau microbiana (pentru a elimina extinderea infectiei).


Parerea mea

In primul rand, ador faptul ca este un produs 100% natural si nu contine conservanti sau alte substante de sinteza. Totodata, sunt incantata de faptul ca produsul nu este doar handmade, ci realizat de o persoana care are cunostintele si experienta necesare in domeniu, adica un inginer chimist. Acest lucru imi sporeste increderea in produsele Mnoela. Revenind la untul de gomaj, are un miros placut si discret. Desi recipientul pare mic, datorita compozitiei, o cantitate foarte mica de produs este suficienta pentru o aplicare. Fiind obisnuita cu diverse produse din comert (cantitati mari tocmai pentru a stimula consumul), credeam ca dupa cateva utilizari voi fi terminat produsul, dar, spre surprinderea mea, n-a fost deloc asa. Dupa folosire, acest exfoliant lasa tenul curat, catifelat, fin si luminos. Un alt aspect care m-a surprins in mod placut este faptul ca dupa utilizare, tenul ramane hidratat. De obicei, dupa folosirea unui exfoliant simt o nevoie astringenta de hidratare a tenului, insa nu si dupa folosirea acestui unt de gomaj. In concluzie, acord nota 10+ acestui produs si vi-l recomand din toata inima.

Ce parere aveti, ingerasi? Va tenteaza acest unt de gomaj? Ati gasit alte produse pe site care va tenteaza mai mult? Din partea mea un BIG LIKE pentru produsele Mnoela.

Pupici si multe zambete!

16 comentarii:

  1. Foarte tentant.
    Vreau si eu. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nici mie nu cred ca mi se potriveste dar sunt sigura ca au produse destinate oricarui tip de ten.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dee, o sa-l adori daca-l incerci. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cata, si eu am un ten destul de "ciudat" si mi se potriveste, insa acest gomaj exista si in varianta pentru ten mixt. Personal, ti-l recomand pe acesta pentru ten sensibil. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, Alina: toate produsele se gasesc si in varianta pentru ten normal/mixt sau ten matur. Mi emi se potriveste acesta pentru ten sensibil. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tentant...Pielea mea e dependenta de gomaj si de tot felul de masti exfoliante.

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele pot fi folosite si de barbati?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-ar trebui ceva pentru ten gras.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un exfoliant din asta mi-ar trebui si mie. Mai ales ca e din ingrediente naturale, chiar mi-l doresc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pare interesant. Daca tot e primavara, chiar avem nevoie de exfoliere ca sa ne pregatim tenul pt bronz :) Multumim ca ai impartasit cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu irita tenul? Eu mai incercat niste exfoliante si imi irrita tenul :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac produsele naturale si vreau sa incec si eu acest gomaj. pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Folosesc des exfoliante dar nu stiam de produsele Mnoela. Merci de info.

    RăspundețiȘtergere