vineri, 19 aprilie 2013

Primavara in casele noastre


Salutare, ingerasi! A venit primavara, asa ca, la fel ca albinutele, m-am hotarat sa imi fac o mega curatenie in casa. Am incercat tot felul de produse din supermarket, insa majoritatea dintre acestea sunt cunoscute datorita reclamei si nu rezultatelor pe care le ofera. Asa ca m-am gandit sa imi caut noi produse destinate curateniei, insa de data aceasta am vrut sa le achizitionez din mediul online. In felul acesta i-am descoperit pe cei de la Cipaco Online Shop, de unde m-am gandit sa-mi comand diverse produse.



In prima imagine avem ASEVI detergent lichid de rufe Marsella 3 L, iar in a doua imagine ASEVI detergent lichid de rufe Gel Activo. Ambii sunt detergenti concentrati pentru toate tipurile de rufe. Ofera un alb imaculat si culori protejate pentru o curatenie impecabila.


ASEVI Citrice 950 ml este o solutie pentru curatarea suprafetelor din gresie, marmura, placi ceramice. Este un detergent cu uscare rapida, multumita formulei sale cu bioalcool.
In a doua imagine este prezentat ASEVI detergent LEMN PARCHET 950 ml. Acesta este un detergent concentrat pentru curatarea si intretinerea parchetului, pardoselilor din lemn, usilor si dulapurilor.


In prima imagine puteti vedea EVANS L.S.P 750 ml, un excelent detergent si polish pentru diverse tipuri de suprafete: lemn, furnir, suprafete laminate, inox, sticla, crom, suprafete vopsite, ecrane TV, plastic. EVANS L.S.P. are proprietati antistatice, parfum placut si ofera luciu suprafetelor pentru o perioada indelungata. Se aplica pe o laveta de microfibra si se sterge suprafata de curatat.
In a doua imagine este prezentat SPLASH Mobila 300 ml, spray pentru mobila. Acesta curata si da stralucire lemnului si mobilei.


EVANS Oxy Powder 1 kg este un praf pentru curatarea petelor, extrem de eficient in indepartarea petelor de pe tesaturi, covoare, mochete sau draperii. Se poate adauga in masina de spalat impreuna cu detergentul.
ANTICAL praf 1 kg este un praf pentru indepartarea calcarului din masina de spalat.


ASEVI ZAS Baie 950 ml este un gel pentru bai care curata, parfumeaza si igienizeaza fara efort obiectele sanitare, gresia si faianta.
EVANS Trigon 5L este sapun lichid dezinfectant, neparfumat. Contine ingrediente pentru ingrijirea pielii. Este recomandat pentru utilizare in spitale, camine, scoli si zone de preparare a mancarii.


ASEVI ceara antialunecare 1L ofera stralucire si parfumeaza  toate tipurile de pardoseli.
ASEVI Ultra vase 0.75 L este un detergent de vase manual ultra concentrat. Curata si degreseaza complet vasele.


ASEVI detergent lichid rufe NEGRE 1,5L este un detergent lichid special formulat cu fixatori de culoare pentru rufe negre si de culoare inchisa. Invioreaza culorile dupa spalari indelungate.
Odorizant Sticks Secrets 65ml este un odorizant de camera cu efect de pana la 8 saptamani.

DEO PONS antitabacpulv 750ml este un odorizant special conceput pentru eliminarea mirosului de tigara din incaperi.
EVANS Spot Light 750 ml este un detergent spumant, parfumat pentru indepartarea petelor de pe mochete, covoare si tapiterii. Potrivit pentru pete ca: ulei, grasimi, sfecla rosie, cerneala, suc de fructe, ceai si cafea.
Ce spuneti, dragele mele de produsele pe care le-am ales pentru curatenia de primavara? Eu cred ca acestea sunt exact ceea ce am nevoie pentru a avea o casa curata in fiecare zi. Care este produsul vostru preferat? Ce produs ati vrea sa incercati?

Pupici si multe zambete!

12 comentarii:

  1. Ti-ai pregatit o armata de ajutoare.:)
    Ma tenteaza tare mult odorizantul Sticks Secrets.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt super produsele si folositoare :)
    eu n-am folosit nicunul din ele...n-am vazut la mine in oras :D
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc Asevi pentru pardoseli cel care miroase a portocale ,e superb!! pooop

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate mi-ar fi de un real folos, mai ales acuma inaintea sarbatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-mi place ca au cantitati generoase! Oxi Powder m-ar tenta, daca tot am auzit ca se poate utiliza in atatea feluri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de produse utile! Toate mi-ar trebui :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am folosit pana acum, dar par interesante.

    RăspundețiȘtergere
  8. As avea si eu nevoie de aceste produse, chiar de toate :)

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am cumparat niciodata de pe net produse de curatat. O sa incerc.

    RăspundețiȘtergere