sâmbătă, 20 aprilie 2013

Papucii Flof AD de la Grendha-calitate si comoditate!

Salutare ingerasi!

Dupa cum stiti din postul anterior pe care l-am prezentat aici, cei de la ZorileStore.ro in colaborare cu Blog Awards au demarat o noua campanie pentru bloggeri sub numele de "Curatenia de primavara", campanie in cadrul careia cei care si-au exprimat dorinta de a participa pana in data de 7 aprilie vor intra in cea de-a doua etapa in care vor prezenta produsul primit, prezentare care va fi trimisa pana in data de 20 aprilie.
Astfel am ajuns si eu in urmatoarea etapa. Dupa cum stiti, in prima etapa mi-am ales o pereche de balerini marimea 36, insa, din pacate, acestia nu au mai fost pe stoc, urmand sa imi aleg alt produs dintre cele disponibile.
Dupa lungi deliberari am decis ca cel mai frumos din partea mea va fi sa ii fac o surpriza mamei mele si sa ii aleg ei un produs. Pentru ca ii cunosc gusturile foarte bine, i-am ales aceasta pereche de papuci, mai exact papuci GRENDHA pentru femei FLOF AD.

Ce spun cei de la ZorileStore.ro: "Papucii Flof AD adauga un plus de eleganta oricarei garderobe urbane de vara. Curelele ingenios incrucisate asigura o priza excelenta asupra piciorului iar forma ortopedica a talpii, confera un plus de comoditate si stabilitate in timpul mersului. Cusaturile care traverseaza partea superioara si talpa inferioara, ofera un look aparte modelului. Papucii Flof AD de la Grendha aduc eleganta si stil vestimentatiei dumneavoastra."
Ce spun eu: Papucii Flof AD de la Grendha i se potrivesc "ca o manusa" mamei mele, iar comoditatea este cuvantul de baza care defineste acesti papuci, comoditate care vine la pachet cu calitatea marca GRENDHA.
Sunt perfecti atat pentru o zi calduroasa de vara cat si pentru o seara in oras cu prietenii. Baretele sunt rezistente, rezistenta care vine din minunata idee a celor de la Grendha de a le coase in talpa, facandu-i astfel purtabili cativa ani buni. Talpa ortopedica este cea mai potrivita pentru un mers cat mai lejer si sanatos pentru piciorul tau. De asemenea talpa este realizata din PVC, ceea ce ii face sa reziste in timp.
Culoarea neagra te ajuta sa ii asortezi la diferite tinute fara mari probleme. In concluzie, papucii Flof AD de la Grendha vor deveni cu siguranta articolul ei vestimentar preferat din aceasta vara, de care se va bucura de fiecare data cu aceeasi intensitate.
Ce spuneti ingerasi referitor la acesti papuci, va plac? Pe mama au cucerit-o iremediabil si ii vor face o vara mult mai frumoasa.
Pupici si multe zambete! 










6 comentarii:

  1. sunt foarte frumosi dar cred ca si foarte comozi

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte frumosi si comozi datorita talpii,cam asa talpa port si eu si ma impac foarte bine :)
    daca ii dai mamei tale atunci sa-i poarte cu placere! :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ales exact aceeasi papuci, deci sigur ca imi plac :)
    Sa-i poarte mama ta cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce draguti sunt!
    Ne plac, ne plac. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere