miercuri, 17 aprilie 2013

Atelier Amsty - Designer Diana Racean – Moda si arta!

Salutare, ingerasi!


Incet, incet cu pasi mici dar siguri, primavara isi face loc in sufletul nostru, astfel o data cu anotimpul cald isi fac aparitia si zilele speciale din viata noastra. Zile in care ne dorim sa fim si sa ne simtim frumoase.
Dupa cum stiti moda face parte din viata noastra, ne influenteaza in  mod direct atat modul de gandire cat si urmarile pe care le traim. Intotdeauna mi-a placut sa cred ca “moda” se poate definii ca si eficienta economica printr-un raport sau comparand efectele asupra efortului. Astfel modul cum te imbraci iti influenteaza direct actiunile cat si beneficiile pe care urmeaza sa le ai.
Dar lasand la o parte intreaga teorie, in viata de zi cu zi fiecare dintre noi ne imbracam in modul in care ne simtim cel mai bine. Dar in zilele speciale din viata noastra cum ne imbracam? Punem pret pe calitate? Eu sper ca macar in aceste zile sa ne cumparam produse de care si peste cativa ani vom fi mandrii.
Astazi m-am gandit sa va prezint cateva articole care m-au atras in mod deosebit la unul dintre sponsorii nostrii. Este vorba despre Amsty DSR pe care o gasiti aici sau pe Facebook aici.


Prima rochie este Rochie larga din voal bej, cu partea de sus si cea inferioara decorata cu elemente florale din matase turquoise si cu bretele elastice incrucisate. Se face la comanda orice culoare la pretul de 400 ron.
A doua rochie este Rochie foarte larga in partea inferioara, transparenta din voal lila, petrecuta in talie, cu partea bustului incretita si bretele incrucisate decorate cu impletituri din acelasi material. Se face la comanda orice culoare la pretul de 350 ron.
Mai sus avem prezentata o Rochie tip sirena din dantela neagra cu dublura nude, are spatele decupat, guler pe gat si maneci lungi.  Se face la comanda in mai multe culori (si fara bretelutele de pe spate) la pretul de 330 ron.
Rochie din matase imprimata, are partea bustului tip sutien, spatele gol si trena.  Se face la comanda la pretul de 300 ron.

Rochie din colectia "Reverie", scurta din saten verde crud cu volumetrii din voal la culoare pe partea inferioara. Rochita verde este 280 ron si se face la comanda orice culoare. Marimea M este disponibila la pretul de 240 ron.
Rochie din dantela neagra, la baza gatului, cu maneci lungi, spatele gol si trena cu volan la terminatie. Are aplicatii de cristale fine pe partea superioara din fata. Dublura este din tesatura nude. Rochia se face la comanda in mai multe culori la pretul de 450 ron.
Rochie din colectia "Reverie" 2 in 1. Este confectionata din bumbac satinat alb cu aplicatii manuale de flori din voal cu perlute. Are fusta cu trena din voal detasabila, astfel putand fi purtata cu sau fara partea lunga. Rochia este disponbibila pe masura M la pretul de 550 ron.

Rochita de catifea neagra, conica pana deasupra genunchilor, cu decolteu barcuta, spatele decupat in V pana in talie si cu randuri de volanase la spate. Rochita se face la comanda la pretul de 170 ron.
Rochie din colectia "Reverie". Din matase roz prafuit, cu partea bustului in forma de inima si decorata cu strasuri colours inclusiv pe decolteu. Spatele este gol, se ajusteaza cu snur, are trena si crepatura pe picior.  Rochia se face la comanda pe mai multe culori la pretul de 430 ron. Cea din imagine este disponibila marimea M la pretul de 330 ron.
Rochita scurta din voal alb inspirata de camasa clasica feminina. Are maneci lungi, usor bufante, bentita de catifea neagra sub bust si mic decupaj la spate. Optional papion negru cu strasuri. Rochita se face la comanda la pretul de 330 ron.
Rochita din tafta piersica, ampla, cu volumetrii pe bust si terminatia inferioara. Rochita se face orice culoare la pretul de 350 ron. Marimea M piersica este disponibila la pretul de 290 ron.
Rochie din colectia "Reverie". Este confectionata din doua tesaturi saten in culori gri perlat si roz plamaniu pentru partea de fusta. Decupajul spatelui este acoperit de o plasa fina cu aplicatii de margelute si strasuri argintii, iar partea de fusta este conica cu trena, delimitarea dintre cele doua fiind un rand de margelute. Rochia unicat datorita broderiei de margele de pe spate. Marimea M disponibila la pretul de 300 ron.
In prima imagine este prezentata o Rochie din voal rosu, foarte ampla in partea inferioara, sublineaza talia, are bustul incretit, iar decolteul in V. Se face la comanda la pretul de 330 ron.
In a doua imagine este prezentata o Rochie din voal galben petrecuta in fata, cu dublura scurta de matase, incretita sub bust si pe umeri. Are bretelute impletite si fundite. Se face la comanda la pretul de 300 ron.
In prima imagine este prezentata o Rochie diafana din voal galben cutata pe partea superioara si spatele gol. Se face la comanda orice culoare la pretul de 430 ron.
In a doua imagine este prezentata o Rochie din voal albastru electric, partea superioara tip corset cu decupaj in forma de inima, crepatura si drapaje pe picior, mica trena si cordon ingust cu fundita pe talie. Se face la comanda la pretul de 350 ron.
Mai sus avem prezentat un Sacou din bumbac satinat alb cu peplum si tull detasabil pentru volum. Se face la comanda la pretul de 270 ron.
De asemenea Amsty DSR creeaza si costume mult mai extravagante, creatii care au fost purtate de Ellie White in concertele sale

Costum format din body negru cu spatele gol la pretul de 100 ron si pietre albe, plus vesta neagra, scurta, cu tepi si aplicatii de strasuri la pretul de 230 ron. Optional ochelari cu strasuri si bratara lata cu pietre.
Rochie tip sirena din dantela turqoise cu maneci lungi si spate gol, cu volum pe umar si aplicatii de pietre auriu pal-turqoise. Se face la comanda la pretul de 350 ron.
Ce spuneti dragii mei despre articolele pe care ni le ofera Amsty DSR? V-au impresionat, si daca da, care articol v-a atras in mod deosebit? Pe mine ma atrag mai multe rochite inclusiv sacoul dar o sa raman la prima rochie.

Pupici si multe zambete!

11 comentarii:

  1. Rochiile din colectia Reverie mi se par atat de dragute, elegante si feminine...Minunate.
    Sacoul alb m-a cucerit la prima vedere. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase rochiile, imi inspira calitate si rafinament :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute si de calitate :) se vede ca au bun gust :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia tip sirena neagra este dementiala!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rochiile din dantela ma atrag cel mai mult insa nu refuz nici sacoul :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai rar vezi asa rochii frumoase, felicitari celor ce muncesc pentru crearea lor :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac articolele de genu, sper sa ne prezinti cat de curand si alte creatii, pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. interesanta rochia turqoise, m-ar interesa si pe mine una,cum se face comanda?

    RăspundețiȘtergere