luni, 11 februarie 2013

Si Cenusareasa se imbraca de la Sevy

Buna dimineata, ingerasi! Daca tot e luni si, in general, nu suntem foarte entuziasmati ca s-a terminat weekend-ul, va propun sa ne incantam privirile cu ceva frumos. Mai exact, va voi arata cateva creatii Sevy

Pentru cei care nu cunosc foarte bine acest brand: produsele Sevy sunt fabricate exclusiv in Romania, iar tesaturile sunt import Italia. Gama de produse este una foarte variata: rochii de cocktail, rochii de seara, rochii de club, corsete, fuste, salopete, sarafane, pantaloni scurti, jachete, sacouri, bolerouri, dar si rochii de mireasa. Rochiile sunt construite pe corset cu push-up, ceea ce confera un plus de eleganta si usurinta la purtare (inlatura necesitatea purtarii sutienului), iar sistemul de inchidere tip corset (pe snur) permite ca acesta sa fie purtat mai strans sau mai lejer, in functie de preferinte. Ceea ce ma incanta foarte mult este si faptul ca modelele Sevy sunt produse de serie mica (maximum 20 de produse), foarte mica (maximum 5 produse) si modele unicat, iar colectiile sunt imbogatite in fiecare luna. Dupa cum va spuneam si in alta postare, nu mi-au placut niciodata obiectele vestimentare tip "uniforma": pe langa mine mai sunt minimum 500 de femei care care au aceeasi rochie.

Acum sa va arat cateva creatii care imi plac foarte mult :)


Rochie Crystal & Flowers

Rochie Green Temptation

Rochie Lollypop







Rochie de mireasa Chelsea

Rochie de mireasa Sarah

Cum vi se par creatiile? Daca nu am ales modele pe gustul vostru, gasiti o gama variata pe site. Si sa va mai spun un secret :) Sevy trimite prin e-mail oferte speciale si reduceri exclusive numai abonatilor la newsletter prin transmiterea unor coduri de oferta, iar aceste oferte nu sunt facute publice si nu apar pe site-ul Sevy. Pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a beneficia de aceste oferte speciale trebuie sa te abonezi la newsletter. In functie de natura ofertei, ai posibilitatea sa achizitionezi produsul preferat cu un discount de pana la 50% sau poti primi o parte din suma cheltuita sub forma de gift card sau diverse alte cadouri.

PS: Nu uitati ca mai sunt doar doua zile in care va puteti inscrie la concursul la care puteti castiga un gift card in valoare de 250 de Ron (aici).

Pupici si multe zambete!


23 de comentarii:

  1. Toate rochitele sunt superbe, este destul de greu sa te opresti la un singur produs!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoase rochiile; cel mai mult imi place si mie Rochia Green Temptation - superba!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rochii de rochii !!! Uf...nu sunt de buzunarul meu !!! Superbe , lucrate cu mult gust si delicate !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe rochitele, orice femeie viseaza sa fie Cenusareasa cel putin pentru o zi, sunt sigura ca te "transforma" intr-o clipa aceste minunatii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi este destul de greu sa ma opresc la o singura rochita, insa cea care m-a fermecat este rochia de mireasa Chelsea, chiar este de printesa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am intrat si pe siteul celor de la Sevy, foarte frumoase toarte articolele, sper in viitor sa ma bucur de una dintre rochite.

    RăspundețiȘtergere
  7.  Imi plac rochitele, dar rochia de mireasa o reprezinta cel mai bine pe Cenusareasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate rochitele sunt superbe, multumim pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  9.  Imi plac toate creatiile lor , sunt si unicat sau de serie mica, sincere felicitari celor de la Sevy cat si tie Iulia pt toate concursurile pe care le realizezi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate sunt frumoase, dar cele de mireasa in mod deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac foarte mult,toate sunt frumoase si de calitate :) asteptam cu nerabdare terminarea concursului ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce pacat ca sunt deja maritata...mi se scurg ochii dupa rochitele de mireasa;))

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoase imi plac foarte mult :).

    RăspundețiȘtergere
  14. Bianca, pentru nunta de argint poti sa mai alegi o rochie de mireasa :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Lorena, din cate observ, toata lumea e incantata de rochia de mireasa Chelsea.

    RăspundețiȘtergere