duminică, 3 februarie 2013

Pentru gospodine si nu numai...


Buna seara, dragii mei! Stiu ca nu am mai scris de ceva timp pe blog, sa nu ma certati, dar promit ca-mi iau revansa fata de voi :)

In aceasta seara aceasta va voi vorbi putin despre Cadouri OK , ei ne-au oferit setul de Cutite Contur Pro V, concurs care se desfasoara pe pagina mea de Facebook. Daca doriti sa participati accesati urmatorul link http://www.facebook.com/photo.php?fbid=517386114950918&set=a.401649779857886.89723.400994459923418&type=1.

Pentru inceput as vrea sa va prezint cateva produse care, cu siguranta, sunt utile in orice gospodarie.

Hot Pan este cea mai buna tigaie multifunctionala. Aceasta este perfecta pentru gatit la aburi, gratar, pizza, copt, fript sau prajit. Este foarte important faptul ca poti pregati o  mancare sanatoasa (gatesti fara grasime). Are o incalzire rapida si distribuita uniform pe toata suprafata, iar mancarea nu se arde si nu se lipeste (avand suprafata neaderenta).  De asemenea, este foarte usor de curatat. Personal, nu am aceasta tigaie in bucatarie, insa mi-o doresc foarte mult. Mama soacra are una identica si e foarte incantata de ea.




Masina de taitei din inox este ideala in bucatarii pentru prepararea rapida a taiteilor de casa. Este o masina performanta care intinde aluatul si taie taiteii la doua grosimi diferite. Este fabricata din materiale de calitate si foarte usor de curatat. Eu nu cumpar taietei sau fidea, ci ii prepar in casa, asadar, masina de taietei mi-ar fi de mare ajutor in bucatarie.



Urmatorul produs care ma tenteaza este Razatoarea Pro V. Lamele pozitionate in V taie rapid, simplu si uniform orice fel de fructe sau legume. Taie fin sau mare, in cuburi, fasii, felii sau julien. Diferitele dispozitive de taiere se pot schimba intre ele printr-un simplu click. Se curata foarte usor, sub jetul de apa. Mie mi se pare indispensabila in orice bucatarie.


Blender Smoothie Maker este un produs care ne aduce sanatatea intr-un pahar. Sucurile preparate cu Smoothie Maker sunt 100% sanatoase deoarece contin si fibrele fructelor si legumelor. Dupa cum unii dintre voi stiu, am devenit lacto-vegetariana, asa ca mi-ar fi de un real folos ca sa-mi prepar rapid un suc de fructe sau de legume.




Bigudiurile Electrice sunt usor de folosit datorita sistemului de prindere cu clips si a invelisului fin Ceramic. Pentru ca sunt pe marimi diferite, poti sa le folosesti pe cele mai mari la baza, mergand cu cele mai subtiri inspre varf. Dupa ce le scoti, desfaci buclele usor cu degetele si obtii o coafura cu un aspect foarte natural.


Jocul de table este perfect pentru zilele de relaxare in familie sau cu prietenii.



De asemenea, pe site veti gasi si lenjerii de pat, cu adevarat speciale, atat prin frumusete, cat si prin calitate. Deja stiti ca eu ador lenjeriile de pat, iar cea care mi-a atras atentia in mod deosebit poate fi vazuta in poza de mai jos. Pachetul contine: cearceaf pilota 200 x 220 cm, cearceaf pat 200 x 230 cm, fata perna (2 buc.) 75 x 75.

Cu siguranta, daca "rasfoiti" putin site-ul, veti gasi si alte produse utile si tentante. Produsele sunt originale si au preturi avantajoase.
Pe voi ce produse va tenteaza? Eu imi doresc multe dintre ele, dar pentru inceput, as opta pentru Blenderul Smoothie Maker, astept si parerea voastra! 

Pupici si multe zambete!

29 de comentarii:

  1. Super toate produsele. Poate castig cutitele sa le pot incerca!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hot Pan si blenderul chiar sunt niste obiecte deosebite care trebuie neaparat sa le ai in bucatarie .Si razatoarea Pro V imi face cu ochiul !!! 

    RăspundețiȘtergere
  3. super toate produsele

    RăspundețiȘtergere
  4. de cand imi doresc o masina te taitei . sper sa o pot achizitiona cat mai curand. si eu mai fac din cand in taitei de casa. sunt foarte gustosi in supa de taitei. iar de smoothie maker ce sa mai zic. nu il am , dar e incredibil ce face. am vazut asta la tv si e chiar interesant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super, imi doresc lenjeria :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Taiteii aia arata tare bine si ... la fel, ai mei ies intotdeauna asa ... mai variati, ca nu reusesc sa-i tai pe toti la fel :)
    Interesante produse si cum ai gasit tu cate ceva pentru bucatarie, dormitor, dar si sa se mai distreze sau rasfete gospodina cand iese din bucatarie :)
    Mie mi-ar placea lenjeria cu trandafiri :)

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am uitat si eu peste produsele lor, toate sunt foarte utile! In special Hot Pan, dar nici setul de cutite nu este mai prejos, e primul lucru pe care trebuie sa-l avem in bucatarie :) Multumim pentru acest articol interesant!!!

    RăspundețiȘtergere
  8.  mie imi fac, cu ochiul toate "aparatele" de bucatarie:) Cand o sa ma mut la casa mea o sa-mi iau de toate:D

    RăspundețiȘtergere
  9. in afara de table  cred ca toate sunt utile,de ajutor oricui :)

    RăspundețiȘtergere
  10. O tigaie dintr-aia imi trebuie mie;), poate as gati mai des.

    RăspundețiȘtergere
  11. tigaia,bigudiurile si lenjeria mi-au facut cu ochiul , si intr-adevar scumpa mea sunt utile si minunate! pupici 

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt niste produse utile mai in bucatarie(unele)lenjeria e foarte frumoasa! multumim de concursul cu cutite...cine stie poate vor veni la mine ca sunt bune :)

    RăspundețiȘtergere
  13.  f utile produsele de bucatarie :* :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Hot Pan si bigudiurile electrice sunt preferatele mele din ce ai prezentat tu; chiar m-ai facut curioasa si am sa le vizitez site-ul; sigur voi gasi ceva tentant ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Agnes Veiszenbacher14 februarie 2013 la 10:28

    Am masina de facut taitei, si e super ok! Iti usureaza munca, si poti prepara taitei sanatosi, si gustosi. Poti face si taitei colorati cu un pic de inspiratie. O pot recomanda tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  16. O postare utila tare! Nu stiam adevarul despre Hot Pan...Imi face cu ochiul de ceva timp Blender
    Smoothie Maker si bigudiurile electrice :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Yrynuka, masina de taietei e de un real folos pentru gospodinele care prepara taieteii in casa. Pe langa faptul, ca se fac mai repede, ies si uniformi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cris, nici mie nu-mi ies taiteii egali :) dar macar sunt gustosi :) Nici nu ma asteptam sa nu-ti placa lenjeria cu trandafiri :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ancuta, mai e putin pana veti fi la casa voastra. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ana Maria, si tablele sunt utile pentru un picnic de duminica :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  21. Bianca, cu tigaia aia mancarea se prepara singura :) Pana si eu as gati mai des :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Lenjeria e superba, Cata! Oricu, eu sunt mare fan lenjerii. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  23. Hapi, eu sunt disperata dupa lenjerii de pat si prosoape de bucatarie :) Imi cumpar mereu, de toate culorile :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Agnes, multumim pentru pont. Si eu sunt tentata de masina de facut taitei. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  25. Lorena, adica iti fac cu ochiul cam toate :)

    RăspundețiȘtergere