joi, 28 februarie 2013

Parfumul...esenta zeilor


Buna, ingerasilor!  Astazi vreau sa va vorbesc despre unul dintre “accesoriile” folosite zilnic, despre felul cum reuseste acesta sa imi schimbe starea de spirit si sa imi faca ziua mai frumoasa. Poate ca v-ati dat seama deja despre ce este vorba :) Atunci cand spun”accesoriu” zilnic, ma refer la parfum.

As vrea sa va prezint o firma de unde puteti achizitiona parfumuri asa cum ne dorim noi femeile in general, adica la preturi atractive, insa de o calitate foarte buna. Printre magazinele mele preferate de unde mi-am achizitionat mai multe parfumuri se numara si Parfumuri Romania.ro pe care ii gasiti pe Facebook accesand  aceasta pagina http://www.facebook.com/ParfumuriRomania.

Unul dintre parfumurile mele preferate este Alien.


Ce spun cei de la Parfumuri Romania.ro despre Parfumul Alien de la Thierry Mugler?
Alien raspandeste o aura misterioasă, revendică dreptul de a-l detine printre parfumurile tale preferate. Treisprezece ani după succesul imens al lui Angel, Thierry Mugler a decis sa creeze un parfum cu totul unicat. Alien este un elixir de magie capturat într-o sticlă în formă de un obiect ciudat, amintind de piatra filozofală sau de un obiect warlock de o culoare violet profund si misterios. Femeia trebuie să fie un pic de  vrăjitoare :)  Parfumul are trei linii principale: chihlimbar alb cald la baza, notele Woodsy in inima si iasomie soare indian în partea de sus.
Parfumul Alien pentru femei a fost lansat de catre casa de parfumuri Thierry Mugler in anul 2005.
Aceasta  mireasma feminina reprezinta cadoul perfect pentru orice ocazie.

Un alt parfum pe care il detin in trusa mea este: 1 Million. De fapt, nu e chiar al meu, e al sotului meu, dar il ador si-l folosesc si eu :)


Toate civilizatiile lumii au fost mereu captivate de frumusetea, misterul si stralucirea aurului, de aceea si sticla in care se afla parfumul este aurie. Parfumul in sine este o combinatie inedita de prospetime si senzualitate. Note: grapefruit, menta, portocale rosii, trandafir, scortisoara, ceva mirodenii pentru a picanta usor esenta, lemn alb, ambra si patchouli. 

Ultimul parfum pe care as vrea sa vi-l prezint si pe care il detin este Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle. 



Ce spun cei de la Parfumuri Romania.ro despre acest parfum?
Parfumul Hypnotic Poison Eau Sensuelle a fost lansat de casa de parfumuri Christian Dior in anul 2010. Dior prezinta noua componenta, Hypnotic Poison Eau Sensuelle, care ofera o magie noua de arome. Petale catifelate moi de vanilie si orhidee înconjurate cu arome de fructe reinvie mirosul de vanilie si adauga un cadru plin de viata. Pentru a crea impresia de note de fructe gustoase, in aceasta compozitie se folosesc tuberoza si vanilie, in timp ce frunzele verzi dau un miros de prospeţime. Hypnotic Poison Eau Sensuelle include o urmă cremoasa de lemn de santal si mosc, care sunt la fel de armoniose precum silueta unei femei.

Iata, ingerasilor, trei dintre parfumurile mele preferate pe care le folosesc in functie de anotimp, cat si in functie de starea de spirit pe care o am. Mirosurile sunt total diferite, insa acest lucru ma fascineaza. Voi de unde va cumparati cel mai des parfumuri? Cele pe care vi le-am prezentat va plac? Si daca da, care este favoritul vostru?

Pupici si multe zambete!




12 comentarii:

  1. Woow parfumuri, nu gluma! :)
    Eu sunt mai mult cu Angel si Innocent, putin mai ...light.
    Cu cele  prezentate de tine ma impac daca pastrez o mica distanta.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Alien l-am avut în varianta mare. Mi-a plăcut, dar mă plictisesc să folosesc acelaşi produs :P. E un parfum ok şi îl recomand, numai că mie îmi place să îmi iau de fiecare dată ceva nou :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Uf...numai parfumuri bune sunt postate aici...nici unul enumarat mai sus nu l-am avut si asa de mult mi l-as dori pe Paco Rabanne caci stiu ca are un miros superb...avea o colega de a mea ...cand se dadea cu el ...toata institutia mirosea superb .Uf...Recunosc, sunt fan inrait de parfumuri dar mi-am luat mereu din cele mai ieftine .

    RăspundețiȘtergere
  4. Bianca Roxana Anitei1 martie 2013 la 20:16

    Pe cat imi place sa le am frumos depozitate pe raftul lor, pe atat de mult le evit pe pielea mea...nu stiu de ce nu mai tolerez nici un parfum, mi se pare ca ma sufoca de ceva vreme..

    RăspundețiȘtergere
  5. Dee, atunci cand ne vedem pastrez distanta :))) Nici Escada Magnetism nu-ti place? Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cata, nu esti singura care se plictiseste repede :) Ca sa evit acest lucru, am mai multe si le alternez. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lore, care parfum de la Paco Rabanne? Nici acestea nu au preturi mari? Te-ai uitat pe site? Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce pacat ca nu sunt pe-aproape de tine :) Pupici, Bianca.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acsinte Lorena Isabela3 martie 2013 la 18:41

    Deci primul, Alien de la Tierry Mugler miroase DEMENTIAL!!!! Il stiu, l-am incercat si garantez pentru el!!!! Si persista foarte bine :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Bianca Roxana Anitei4 martie 2013 la 12:22

     ;/ Mi-ar fi placut sa fim mai aproape....dar tot te astept;)!

    RăspundețiȘtergere