miercuri, 16 ianuarie 2013

Castigator "Concurs de Mos Craciun"


           Dragi ingerasi, a venit momentul sa aflam castigatorul voucherului de 100 de RON oferit de Depozitul de lenjerie, Va multumesc tuturor pentru participare si multumesc sponsorului pentru premiul oferit.

           Dupa cum stiti la acest concurs castigatorul a fost ales de catre sponsor, dar sa nu mai prelungim asteptarea, castigatorul voucherului de 100 de lei esteeee.......Coca Toma , felicitari draga mea, astept un mesaj cu datele tale cat mai curand.
           Raspunsul lui Coca Toma a fost: "Cel mai mult imi place acest costumas http://www.depozituldelenjerie... adica "Tessoro 209 Christmas Gift", m-a impresionat din prima clipa cand l-am vazut pentru ca m-a dus cu gandul la o mie de situatii si momente pe care as putea sa le traiesc atunci cand il port. Imi inspira atat caldura din suflet pe care o simt decat de sarbatori cat si senzualitate, cele doua sentimente luate impreuna ma fac sa ma simt cu adevarat o printesa, o femeie speciala, care pentru o zi poate sa faca tot ceea ce isi doreste, si absolut tot, la ce viseaza de prea mult timp.
           Cred ca cel mai frumos moment sa atrag atentia iubitului meu
este chiar de sarbatori, as fi Craciunita lui si as lasa vorbele inchise intr-o cutie pentru ca privirea lui ar fi nepretuita. Stiu ca l-as impresiona si intr-o clipa gandurile lui ar fi invadate de un milion de vise pe care am reusit sa i le trezesc intr-un moment, probabil ar ramane fara cuvinte, si intreg chipul i-ar fi invadat decat de un zambet larg, un zambet care mi-ar demonstra ca l-am surprins cu tinuta mea care debordeaza de senzualitate si feminitate, stiu ca el acum este decat o "reduta" care imi apartine in totalitate.
          As vrea sa va prezint si seara in care as purta-o...Ajunul Craciunului, el ajunge acasa de la munca, destul de obosit, cu un buchet mare de trandafiri rosii, pe care stie ca ii ador, eu ii pregatesc o cina speciala si ii promit o surpriza deosebita. Servim masa insa simt ca isi asteapta nerabdator precum un copil surpriza promisa, il las sa ma astepte un pic mai mult timp decat de obicei, dupa care vin imbracata in acest costumas, la care el ramane fara cuvinte pentru ca magia costumasului isi facuse deja efectul....Mai departe vorbele sunt de prisos pentru ca ne lasam purtati pe valurile magice ale dragostei.
          Felicitari inca o data draga mea, pe restul de ingerasi ii astept in continuare la concursurile active de pe pagina de Facebook!

7 comentarii: