luni, 10 decembrie 2012

Ziua mea e in fiecare zi

Dragi ingerasi, va spuneam si in alte postari ca imi sarbatoresc ziua de nastere tot timpul anului. Initial, mi-o sarbatoream doar o zi prin luna iulie, insa datorita celor apropiati, care imi fac mereu cadouri, o sarbatoresc in orice zi. Nimic nu e mai frumos decat sa fii sanatos si sa te bucuri de viata zi de zi, chiar daca nu e ziua ta de nastere, sau ziua onomastica, sau mai stiu ce alta sarbatoare. Adevarata bucurie a vietii e sa daruiesti si sa primesti in fiecare zi macar un zambet de la cei dragi. Acest lucru l-am invatat de la sotul meu, care imi daruieste flori foarte des si fara sa fie o anume aniversare. Am invatat ca fiecare zi e speciala daca o apreciezi cum se cuvine.
Din categoria de cadouri primite fara sa fie ziua mea de nastere face parte si setul de bijuterii pe care vreau sa vi-l arat. 



Setul l-am primit in toamna aceasta de la Cheri Bijou, insa din lipsa de timp nu am apucat sa vi-l arat pana acum. Nu va pot exprima in cuvinte bucuria imensa pe care am simtit-o atunci cand am primit acest set fara un motiv anume. Sau poate exista un motiv: acela de a-mi aduce un zambet larg :)
Imi pare rau ca nu sunt reusite pozele :( Setul este format din lantisor cu pandativ si cercei cu perlute. De cum l-am vazut m-am indragostit iremediabil de el: e foarte elegant si finut si are ceva din stilul bijuteriilor pe care le purta Jackie Kennedy, iar, in conceptia mea, Jackie Kennedy reprezinta un simbol al elegantei si al rafinamentului. Mai multe fotografii cu acest set gasiti aici.
Ce spuneti, va place?
PS: Daca aveti persoane dragi carora le plac bijuteriile, la Cheri Bijou gasiti foarte multe promotii, cu preturi reduse la 50%.

Multi pupici tuturor si nenumarate zambete!

14 comentarii:

  1. sa-l porti sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte dragut si finut setul,sa-l porti cu drag:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb setul, sa-l porti cu placere; si eu asociez perlele cu eleganta clasica, lady-like :)
    "La multi ani!" pentru azi, anticipat pentru maine ca tot e azi spre sfarsite :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ramona Daniela Sculschi10 decembrie 2012 la 17:13

    Imi place, este superb! Sa-l porti sanatoasa si iubita! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte frumos setul! Sa il porti cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere