sâmbătă, 22 septembrie 2012

Ziua Internationala a Pacii



Ingerasi, cred ca majoritatea stiti ca ieri, 21 septembie a fost Ziua Internationala Pacii. Impreuna cu cateva fete din lumea blogosferei am decis sa sarbatorim aceasta zi macar cu un gand bun. Din pacate, eu nu ma pricep la machiaje sau manichiura, astfel in cat sa realizez ceva pe aceasta tema (cu alb si cu bleu), dar m-am "jucat" putin in Polyvore :)

Ziua Pacii 1
Nu stiu cat de bine se potriveste ceea ce am ales eu...Ador pantofii si inelul pentru ca are inscriptionat un mesaj al lui Gandhi. Gandhi si-a dedicat intreaga viata luptei pentru pace. Stiu ca porumbeii albi sunt simbolul pacii, insa am gasit lantisor doar cu niste vrabii :) dar sunt si ele pasari si sunt pasnice, asa ca pot fi simbolul pacii :)
Desi nu ma astept ca pe plan mondial sa se infaptuiasca minuni in 24 de ore pe an, imi doresc sa nu mai existe ostilitati si razboaie intre diverse natiuni, religii, etc. De asemenea, imi doresc ca gandurile bune sa ne insoteasca pretudindeni, chiar si pe internet. Nu cred ca ar avea cineva de pierdut daca am fi mai buni unii cu altii si am lasa rautatile la o parte. Sunt intru totul de-acord cu Gandhi care spunea: "Ochi pentru ochi si lumea va deveni oarba".

Va invit sa vedeti si ceea ce au pregatit fetele cu care am colaborat pentru aceasta zi:
Andreea Georgiana http://rosemerta.blogspot.com/

Pentru mine a fost prima colaborare de acest gen si nu prea am avut cuvintele la mine de data aceasta :) Am vrut doar sa va transmit un gand de pace.

Pupici, ingerasi "ting ting"!





12 comentarii:

  1. Imi plaaace inelul:*Ma bucur tare mult ca ai postat pana la urma:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ting ting, parca mi te si imaginez imbracata in acest outfit:D Nu te mai plange, ti-a iesit foarte bine postare:* Muuulti pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. allinoneblogbyannemarye22 septembrie 2012 la 12:24

    i like it...imi place,place,place :) hai mai ca pana la urma a iesit ceva...ti-a iesit ceva frumos :) :*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Super drăguț outfit-ul,placeee 

    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ting ting, esti o scumpa, ca intotdeauna! Multi pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inelul si vrabiutele sunt adorabile! :* Paceeee.... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Monika, nici nu stii cat mi-as dori sa fie pace! Pupici.

    RăspundețiȘtergere