marți, 18 septembrie 2012

De la ingerasi "ting ting"...

Acum mai bine de doua saptamani am primit un mesaj tare frumos de la un ingeras "ting ting". Este vorba de Monika. Ea imi scrie mereu atunci cand are timp. De fiecare data imi scrie mesaje care-mi ajung la suflet. Desi o cunosc doar virtual, ne-am imprietenit si imi este foarte draga. M-a surprins faptul ca este una dintre putinele persoane careia ii mai place sa scrie si sa primeasca scrisori. De multa vreme tot zic ca ii scriu si altfel decat prin mesaje private pe Facebook, insa n-am reusit :(
Sa va arat mesajul :) Mesajul contine si cateva poze de la aniversarea unui an de la casatoria Monikai cu Zoli. In poze veti vedea si niste bijuterii frumoase pe care Cheri Bijou i le-a trimis Monikai. Nu stiu cum se face, dar Monika a purtat cercei cu inimioare :) si un colier cu pandativ.

"Iulia, draga,

Imi lipsesti de numa-numa, nu ti-am scris de mult, insa sapt. asta sunt toata plina de emotii: luni, in 27 am avut aniversarea a primului nostru an de casatorie smile, care a decurs cam asa:http://www.facebook.com/media/set/?set=a.356230201117669.84015.100001920750626&type=3, (trimite-i cerere de prietenie lui Zoli, daca nu poti vedea albumul) - vezi Tu, vezi, ce am purtat la gat si urechi! kiss smile Iar de atunci ma pregatesc pt un examen pe care-l voi avea martea viitoare... Deci, invat, invat, invat... si abia astept sa trec peste el. Pana atunci nu prea ies nici din casa, nici nu prea scriu nimanui... absentez. Tu-mi lipsesti insa mult, si tot de atata vreme ti-s datoare cu niste poze de la bijou-ul ting-ting pe care mi l-ai daruit, si pe care il ador, asa ca, azi ti le trimit. smile
Te asteptam in Cluj, cand poti trece pe aici? De vii sapt. viitoare, si eu sunt dupa examen, si sora-mea o sa fie aici (e o scumpa si ea, de ne vezi, vei spune ca suntem gemene, nu sore cu 8 ani si o sapt. diferenta de varsta intre noi) - facem piknik pe covor! kiss Doar de dormit nu-i unde :(( Oricum, esti bine-venita wink Te pup cu tot dragul din lume, si-l sarut si pe Jarabe - da' de se face print-nu pt. mine, caci eu am Printul meu, si eventual pt Sis, care inca-l asteapta smile !

Monika"




Intre timp, Monika a luat examenul, iar eu nu am reusit sa trec prin Cluj pentru ca din Baia Mare am mers spre Borsa, Vatra Dornei, etc. Nu stiu daca va puteti imagina cat de mult ma bucura astfel de mesaje. Si mai mult ma bucura faptul ca prin intermediul blogului am cunoscut oameni minunati.

La multi ani fericiti, inca o data, Monika! Promit ca ajung si prin Cluj sa facem picnic pe covor :) Multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine! Multi pupici, ingerasi "ting ting"!

6 comentarii:

  1. ana maria birladeanu18 septembrie 2012 la 16:59

    ce dragut :*,oricum iulia tu meriti toate laudele  :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma faci, Iulia, sa rosesc... Mii de pupici si multumiri, ingeras scump ce esti! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos toata lumea te iubeste Iulia la toti le intrii la inimioara ai tu sarmul tau de a te face placuta.Multi pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Jane, nu chiar toata lumea, dar sunt cateva persoane :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere