marți, 31 iulie 2012

Un cadou "ting ting" de la Gabita

Dragi ingerasi "ting ting", cred ca majoritatea o stiti pe Gabita. Desi eu sunt noua in lumea blogosferei, Gabita este una dintre bloggeritele dragi mie. De fapt, nu-mi place cum suna bloggerita: as spune mai degraba ca este un om minunat, un ingeras "ting ting" la care eu tin foarte mult. Ca un scurt "review" pentru Gabita: are un suflet extraordinar, da dovada de un curaj si o determinare cum putini au. Nici nu mai stiu exact cand ne-am apropiat una de cealalta, dar cred ca totul a inceput atunci cand am inceput sa scriu si eu pe blog, a fost acel ceva care ne-a facut sa ne simtim apropiate una de cealalta si sa ne impartasim secrete. Prietenia mea cu Gabita mi-a confirmat faptul ca poti intalni persoane deosebite si pe internet. Desi nu sunt un mare fan al tehnologiei, internetul mi-a dat posibilitatea sa intalnesc oameni pe care altfel mi-e era aproape imposibil sa-i intalnesc. Nu are sens sa enumar, va stiti toti ingerasii "ting ting" si ma bucura foarte mult faptul ca ABC prin viata nu e un simplu blog.
Gabita a reusit sa mi-o ia inainte cu "elefantul" si mi-a trimis un cadou superb. 


Le-am asezat frumos la poza pe o pernuta cu broscuta :)


Cadoul pentru mine contine:
- o lotiune contra caderii parului de la Cosmetic Plant
- un gel de dus cu aroma de zmeura de la Balea
- o sare de baie tot de la Balea
- un rimel de la Oriflame
- un gel de dus cu aroma de magnolie de la Dusch Das
- si o broscuta superba careia i-am pus numele Gandhi.

Sper ca nu am omis ceva din ceea ce am primit. De cum mi-a ridicat sotul meu coletul la posta m-am apucat sa folosesc din toate si acum fiecare produs ori e la baie, ori e locul de cosmetice :) 
Ca prima concluzie, va pot spune ca sunt incantata de fiecare produs. Daca doriti sa fac review la vreunul dintre produse, va rog sa-mi spuneti si ma conformez :)

Gabita, iti multumesc din suflet pentru acest cadou superb! Te asigur ca le folosesc cu drag. Are sens sa-ti spun ca Gandhi e preferatul meu? :) "Prietenii stiu de ce" :) Te imbratisez cu drag si pe tine si pe mami tau si abia astept sa ne vedem!

Pupici multi, ingerasi "ting ting"!

27 de comentarii:

  1. ana maria birladeanu31 iulie 2012 la 21:01

    sa le folosesti cu placere,zmeura mmmm cred ca este foarte frumos mirositoare

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac produsele

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos din partea lui Gabita si tie Iulia sa le folosesti cu multa placere amandoua sunte doi ingerasi "ting ting".va pup si va urez o seara placuta la amandoua. 

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu doream sa ai un alt preferat, neaparat trebuia sa fie Gandhi! :D Ingeras ting ting, ma bucur enorm ca iti place ceea ce ti-am trimis cu maaaare drag! Sa te bucuri sanatoasa de ele si sa il speli pe Jarabel la burtica cu gel de dus Balea,ok? :D Multumesc din suflet pentru cuvintele tale calde! Ma bucur nespus de mult ca ai decis sa scrii pe blog si astfel sa ne cunoastem, as fi ratat o surioara mai mare (care ma cearta cand nu pap) si un broscut verde si pufos care ma face mereu sa zambesc cand imi spui ca topaie de bucurie! :* :* De asemenea eu si mami abia asteptam sa ne vedem! :* Pupicei:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim mult Janeta! Esti o draguta! O seara frumoasa si multi pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere Iulia,si este foarte frumos sa ai pe cineva aproape asa cum ai tu.Si mie mi-ar place sa am un prietena asa ca voi.Sa imi spui si mie cum miroase gelul de dus de zmeura,si cel de magnolie chiar sunt curioasa si mai ales cum lasa pielea dupa spalare :).Pupici Iulia si o seara la fel de minunata ca si tine iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult, Ana Maria! Imi vine sa-l mananc pe cel de zmeura :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult, Jane! O seara frumoasa si tie! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabita, iti dai seama ca ii fac baita si lui Jarabel cu gelul de dus cu aroma de zmeura! Sa fie curatel si frumos mirositor atunci cand face cunostinta cu tine :) Am decis de ceva vreme sa scriu pe blog, insa nu am reusit pana acum :( Sa stii ca Jarabe chiar a tropait atunci cand am primit cadoul de la tine :) Pupici multi, ting ting!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult, draga Mirela! Stii ca si tu esti un ingeras "ting ting"! Ambele geluri de dus miros super. Pupici multi si sa ai o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumos cadou, sigur le vei folosi cu placere. 
    Si iar imi amintesc de zmeura (in Germania am mancat cel mai grozav compot de zmeura) - probabil miroase delicios gelul tau.
    Sa-ti traisca 'ingerasii'!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le folosesti cu placere, numai bunatati :) Si mie imi e draga Gabi :X

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru o clipa am ramas fara cuvinte.
    la prima vedere am confundat broscuta cu ceva asemanator care asteapta de saptamani bune sa ajunga la tine :)cuvinte. Sa le folosesti cu placere.Foarte frumos din partea lui Gabita.Amandoua sa aveti parte de multi oameni frumosi si deosebiti ca voi

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce frumos din partea ei! Poate iti fac si eu o surpriza :P

    RăspundețiȘtergere
  15. o persoana deosebita nu poate avea decat oameni deosebiti in jur :)
    sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa le folosesti cu drag. Ce imi place gelul de dus dushdas cu magnolie si cel cu vanilie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc mult, Cristina! Gelul miroase superb a zmeura, e numai bun de papa :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumim mult, Cata! Te imbratisam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc frumos. Chiar e super cel cu magnolie.

    RăspundețiȘtergere
  20.  deci am vazut raspunsul tau la comentariul de pe blogul meu "Am si din Botosani" si mi-a sarit inima ... mai, sa vezi ca este compot de zmeura la Kaufland in Botosani ... apoi am vazut ca de restaurante vorbeai - nu prea ies eu prin restaurante, dar as citi cu placere despre :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Compot de zmeura in Botosani? Doar daca imi pregateste mama :)

    RăspundețiȘtergere
  22.  M-am delectat cu compotul asta in Germania, ba chiar am adus si acasa cand am venit (nu-ti spun cate kg am platit suplimentar la bagaj :)
    In Romania am vazut la Plus (cand mai exista), dar arata rau :( - uite de asta imi plac borcanele, sa vezi ce e inauntru - am cumparat compot de capsuni intr-o cutie cu o eticheta superba, inauntru dezastru :(
    Pupici dulci ca zmeura!

    RăspundețiȘtergere
  23. Stim cum e cu bagajele la intoarcere de prin tari straine :) Eu n-am mancat niciodata compot de zmeura, desi ador zmeura :( Pupici dulci si tie!

    RăspundețiȘtergere