marți, 24 iulie 2012

Prima etapa a programului de ingrijire a tenului


Buna dimineata, ingerasi "ting ting"! Va spuneam aici ca am inceput un program intensiv de ingrijire a tenului cu produse Danielle Laroche. Ramasesem datoare sa va spun care este parerea mea despre fiecare produs in parte. 
Astazi va voi vorbi despre laptele demachiant Danielle Laroche. Asa cum va ziceam si acum doua saptamani, produsele sunt achizitionate de la un magazin online de produse dermocosmetice pe care l-am descoperit de curand, si anume, La Duchesse.




Asa arata laptele demachiant scos din "cutiuta" :) Eu il pastrez in cutia din plastic. E printre putinele produse cosmetice pe care le pastrez in cutie. De obicei, le desfac si arunc cutia.



Ce spune producatorul:

Gentle Cleanser - curata, echilibreaza si relaxeaza tenul! - este un lapte demachiant profesional eficient, cu o textura delicata.
Curata si reechilibreaza hidro-lipidic tenul. Extractul de Hamamelis actioneaza asupra proteinelor pielii si formeaza un strat protector, conferind tenului un aspect relaxat si catifelat pe termen indelungat.
Tipuri de ten:

* ten normal
* ten uscat
* ten mixt

Proprietatile demachiante – dar in acelasi timp relaxante – si senzatia catifelata pe care o reda tenului recomanda Gentle Cleanser incepand de la varsta de peste 30 de ani.
Ingrediente active:

* betaina
* hamamelis
* minerale si apa de mare de la Marea Moarta

Gentle Cleanser este utilizat in Programele Anti-Ageing si Ageing-Prevent pentru ameliorarea ridurilor si reintinerirea tenului matur - cu rezultate excelente!

Posibilitatea de utilizare pe tenuri variate si tolerabilitatea mare pe tenuri sensibile face ca Gentle Cleanser sa poata fi utilizat in multiple scheme de tratamente cosmetice.

Iti recomandam asocierea Gentle Cleanser cu Radiance Effect Cream pentru regenerarea, rehidratarea si cresterea luminozitatii tenului si cu Eye Lifting Serum – cu efect imediat! in programele de lifting rapid.

Parerea mea:

Inca de la prima utilizare am fost placut impresionata de faptul ca imi lasa un ten catifelat. Eram atat de incantata, incat voiam sa va scriu despre laptele demachiant inca din prima zi. Noroc ca n-am avut timp :) De asemenea, imi place ca imi curata delicat tenul si mi-l hidrateaza. Cred ca v-am mai spus ca am un ten "ciudat": un amestec de ten mixt, cu uscat si cu normal :) Dupa ce folosesc acest lapte demachiant, tenul meu nu "plange" daca nu folosesc lotiune tonica sau crema hidratanta. De doua saptamani nici nu mai am nevoie de lotiune tonica. Inainte foloseam pentru ca celelalte demachiante imi lasau tenul lipicios si simteam nevoia de inca o curatare. Dupa cum stiti, zilele trecute am fost la munte si in concedii nu am nici timp si nici chef pentru tratamente speciale ale tenului: demachiere, o crema si sunt gata :) In aceste zile mi-am dat seama ca acest demachiant va fi un partener nelipsit din viitoarele mele calatorii.
Cele doua saptamani de folosire mi-au reconfirmat faptul ca e un produs cosmetic profesional. Nu stiu cati dintre voi stiu ca am riduri fine de expresie. Nu cred ca e doar efectul demachiantului, insa ridurile sunt vizibil diminuate. Asa cum v-am mai spus, folosesc si crema de zi anti stres si serul cu vitamina C. Cu siguranta, laptele demachiant reduce ridurile, insa eu va pot vorbi despre efectul celor trei produse combinate. De obicei, atunci cand incep un tratament intensiv de ingrijire a tenului, pentru o eficienta ridicata, prefer sa folosesc produse din aceeasi gama sau macar acelasi producator.
Nu in ultimul rand, modul in care este ambalat: tip "spray", ajuta la un dozaj eficient. De multe ori am folosit demachiantele obisnuite si, in momentul in care puneam laptele demachiant pe discul demachiant curgea mult mai mult decat era nevoie, ceea ce facea ca produsul respectiv sa se termine mult mai repede decat era normal.

Parerea sotului meu:

Nu va inchipuiti ca l-a folosit si el :) dar si-a exprimat parerea in ceea ce priveste tenul meu. Dupa ce am folosit demachiantul pentru prima data, desi trecusera cateva ore bune de la aplicare, m-a intrebat: "Cu ce parfum te-ai dat?" Nu am putut decat sa ma bucur. Simtisem parfumul delicat, dar persistent, insa credeam ca e doar parerea mea. Sotul meu mi-a confirmat ca simtul meu olfactiv inca functioneaza :). Dupa cateva zile, mi-a spus ca tenul meu e mult mai luminos si mai catifelat. Cum de curand am implinit 31 de ani, remarcile sotului meu n-au putut decat sa ma bucure. Obiectivul meu a fost indeplinit: de ziua mea am fost mai frumoasa :) 

In concluzie:
Ador laptele demachiant Danielle Laroche! Se potriveste perfect tenului meu si isi merita fiecare banut. Producatorul spune ca e recomandat femeilor de peste 30 de ani, insa eu as indrazni sa spun ca se potriveste si unei femei de 25 de ani. Asta pentru ca nu am vazut niciun ingredient care ar afecta in mod negativ o piele tanara, dimpotriva. Produsul poate fi achizitionat aici.

Ingerasi "ting ting", daca nu l-ati folosit pana acum, vi-l recomand cu caldura. Daca l-ati folosit, astept parerile voastre.




11 comentarii:

  1. Ting ting, si eu am riduri de expresie si ma gandesc serios sa incep a folosi o crema antirid potrivita varstei mele, insa marea problema va fi pana o voi gasi pe cea potrivita pentru nevoile mele :D Multumim pentru review, ea am incredere in cuvintele tale! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabita, eu folosesc crema anti stres La Duchesse si sunt incantata de ea. Asa cum spuneam si in postare, prefer sa folosesc produse din aceeasi gama sau de la acelasi producator pentru rezultate maxime. Urmatorul review va fi despre crema. Mie mi se potriveste perfect si, desi hidrateaza foarte bine, se absoarbe foarte repede. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. super produs si buna idee o sa achizitionez si eu acest produs!multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. nici eu nu am incercat acest produs,dat fiind fptul ca brandul doar ce am auzit de el e vreo 2 luni eram cam suspicioasa :) am auzit pareri pro si contra ,dar cele pro vad ca incep sa se inmulteasca  .multumim de review ,voi tine cont si de parerea ta scumpa pe viitor in achizitionarea acestui produs  xoxoxoxooxo

    RăspundețiȘtergere
  5. Ti-am spus si eu ca e excelent. Ma bucur ca ti-a placut si tie. Iti dau dreptate 100 %. 

    RăspundețiȘtergere
  6. Agurita, si eu am vazut pareri contra, insa nu inteleg care era cauza :( Poate nu i se potrivea tenului fetei respective. Eu sunt tare incantata de el. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi eu am avut/am dubii în privinţa lor, iar asta mai mult datorită faptului că am văzut la un moment dat un "mic" scandal între ei şi o fată care nu era mulţumită de produs.
    Îmi fac cu ochiul produsele lor, dar mai aştept.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cata, au concursuri in perioada asta pe mai multe site-uri. Participa si poti castiga unul din produse ca sa vezi daca ti se potrivesc. Mie mi se potrivesc produsele La Duchesse.

    RăspundețiȘtergere