miercuri, 25 iulie 2012

Gel pentru curatarea tenului Anian

Astazi vreau sa va vorbesc despre un gel pentru curatarea fetei perfect pentru vara si, in special pentru tenul mixt si gras. Este vorba despre gelul pentru curatarea tenului de la Anian. Produsul contine antioxidanti si extracte de goji si rodii. Daca va amintiti, v-am spus aici despre gelul de dus cu goji si rodii. Gelul de curatare e din aceeasi gama si miroase la fel de bine.

Gelul este incolor si are proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire ale pielii provocate de efectele radicalilor liberi. Se aplica pe fata, se maseaza usor si se clateste cu apa calduta din abundenta. Initial, credeam ca va fi nevoie de o cantitate mare de gel pentru a-mi curata fata, insa m-am inselat. E nevoie doar de un strop pentru ca face spuma si curata eficient fata, ceea ce face ca acest produs sa nu se "consume" repede. 


Asa arata gelul pentru curatarea fetei Anian.



Efecte asupra tenului:

Am un ten mixt, iar acest gel imi mentine sub control excesul de sebum din zonele cu probleme. Dupa utilizare, tenul ramane curat si luminos. De asemenea, am observat ca diminueaza porii dilatati si nu usuca excesiv fata. Totusi, pentru ca am un ten "complicat" folosesc o crema hidratanta dupa. Si sotul meu a inceput sa il foloseasca de curand si e foarte incantat. El are tenul gras si mi-a spus ca isi simte fata curata si plina de prospetime dupa fiecare utilizare. 

Concluzii:

Gelul de curatare Anian este foarte eficient, are un miros extraordinar, regleaza excesul de sebum, ajuta la diminuarea porilor dilatati si imi lasa un ten luminos. Cu siguranta, vi-l recomand, mai ales ca raportul pret/calitate mai mult decat ok.

Produsul poate fi comandat pe site-ul Triodeluxe, prin email catre comenzi@triodeluxe.ro sau la telefon. Mai multe detalii gasiti aici.

Voi l-ai folosit? Ce parere aveti?

8 comentarii:

  1. Ten mixt am si eu cu tendinte de ingrasare si exact de asa ceva am si eu nevoie pentru tenul meu,si din cate am vazut nu este nici foarte scump si din cate ai scris tu se pare ca este foarte bun avand in vedere ca il foloseste si sotul tau.pupici Iulia

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant gel de curatare! Poate acesta va fi urmatorul pe care il voi incerca:) Multumim ting ting:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mirela, e perfect pentru tenul cu tendinte de ingrasare. Te scapa de aspecul acela lucios al fetei. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabita, e chiar eficient. Eu folosesc dimineata. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alinaluibrumarel26 iulie 2012 la 09:33

    vad des produsele astea pe blog. a fost ceva campanie de testare? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu tot ce am incercat de la Triodeluxe, m-a convins sa le recumpar...Asa ca nu poate fi decat buna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Te referi la o campanie de testare gen Ivatherm? Produsele le-am primit spre testare, insa nu stiu daca a fost o campanie anume.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anfreuta, aceeasi parere o am si eu despre produsele Triodeluxe.

    RăspundețiȘtergere