joi, 26 iulie 2012

Crema anti stres La Duchesse

Dragele mele, va spuneam aici despre programul meu de ingrijire a tenului si multe dintre voi ati fost curioase sa aflati parerea mea despre crema anti stres Danielle Laroche achizitionata de pe site-ul La Duchesse

Desi pe site sunt mai multe creme hidratante de zi, crema anti stres mi s-a parut a se potrivi cel mai bine tenului meu. Din descrierea producatorului am observat ca este o crema cosmetica profesionala de zi special creata pentru hranirea si hidratarea tenului "insetat", "obosit". Cum tenul meu este expus zilnic factorilor nocivi din mediul inconjurator, mi-am zis ca aceasta crema e perfecta pentru mine si nu m-am inselat.

Dupa doua saptamani de utilizare va pot spune ca sunt pe deplin multumita de aceasta crema. Are o textura usoara, un miros placut, se absoarbe rapid in piele si hidrateaza foarte bine tenul fara sa lase acel aspect lucios. In general, o folosesc dimineata, dupa curatarea tenului. In zilele in care ma machiez e perfecta ca baza de machiaj. Intotdeauna folosesc o crema inainte de a aplica fondul de ten si crema anti stres e ideala pentru ca nu trebuie sa astept nu stiu cat timp ca sa se absoarba in piele. In diminetile in care nu m-am machiat am avut posibilitatea sa observ efectele cremei pe durata intregii zile: tenul este hidratat si revigorat, are un aspect vizibil mai luminos si, desi au fost zile de canicula, nu mi-am simtit tenul incarcat sau "sufocat".
Un alt aspect pe care as dori sa-l subliniez este faptul ca (probabil datorita faptului ca se absoarbe repede in piele) nu se "strange" pe fata. Am avut experiente nefericite cu anumite creme care se "strangeau" pe fata si imi blestemam zilele atunci cand voiam sa aplic fondul de ten. Desi nu este o crema "grasa", efectul de hidratare se mentine pana seara tarziu cand ma demachiez si aplic serul cu vitamina C.






Crema are niste particule foarte mici care se "dizolva" la aplicarea cremei pe fata.

Nu va voi plictisi cu mentiuni de genul: "mod de aplicare" pentru ca fiecare dintre voi stie sa aplice o crema pe fata.  Mai multe detalii despre crema anti stres gasiti aici. Va mai pot spune ca este indicata tuturor tipurilor de ten si sunt convinsa de acest lucru. Cum v-am mai spus, am un ten "complicat" si mi-a fost greu sa gasesc o crema de fata care sa se potriveasca tenului meu.  Pana acum nu am gasit niciun dezavantaj. Asadar, v-o recomand cu drag. 


15 comentarii:

  1. ana maria birladeanu26 iulie 2012 la 03:07

    din ce spui tu pare foarte buna,daca e pentru ten obosit ma regasesc :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place pentru ca se absoarbe repede in piele si nu lasa senzatia de gras  si daca spui ca  si adapteaza la orice tip de ten asta este foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana Maria, la cata poluare si stres suntem supusi zilnic, e aproape imposibil sa nu avem ten obosit :( Pe mine ma ajuta foarte mult aceasta crema.

    RăspundețiȘtergere
  4. Jane, si mie imi place ca se absoarbe repede in piele. De partea cu senzatia de gras, nu mai spun: urasc cremele care imi lasa zona T "sclipicioasa"!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit pareri pro si contra despre produsele lor. Cred ca ianinte de a cumpara o crema de la ei as incerca o mostra. Sunt curioasa si ce incrediente contin produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte interesanta denumirea...prinde repede la public...cine nu are un ten stresat?  Daca e si buna..cu atat mai mult....:*

    RăspundețiȘtergere
  7. multumim de recomandare scumpa, pooop dulce

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim ting ting pentru acest review..foarte interesante acele particule rosii, oare ce contin?:D Te pupacesc dulce:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Adelina, eu m-am riscat si n-am dat gresit. Nu stiu cum te gasesc pe Facebook ca ti-as trimite o poza cu ingredientele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tenului meu e foarte fericit cu aceasta crema.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gabita, pentru tine m-am interesat :) Sunt particule de cumarina si au efect antiinflamator, antialergic si calmant. Eu sunt tare incantata de aceste particule.  Pupici multi, ting ting.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc  mult  ingeras mic..chiar ca acum suna si mai tentanta :D pupiloi:*

    RăspundețiȘtergere
  13. trebuie sa recunosc ca nu am incercat-o, dar te cred  pe cuvant :)

    RăspundețiȘtergere