joi, 19 iulie 2012

Castigatori concurs Micromall.ro

Dragi ingerasi "ting ting", dupa cum stiti, concursul Micromall s-a incheiat si a venit momentul sa aflam castigatorii celor doua parfumuri FM de la Micromall.ro. In primul rand, vreau sa va multumesc tuturor pentru participare!





Random a ales: 

Numarul 94. Felicitari, Janeta!


Numarul 104. Felicitari, Silvia!

Astept datele voastre intr-un mesaj privat sau pe email juliamania2002@gmail.com.



9 comentarii:

  1. Multumesc scumpa mea si felicitari Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Calin Andreea Daniela20 iulie 2012 la 09:49

    felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3.  Buna seara Iulia vreau sa spun si eu cateva cuvinte despre parfumul castigat la tine pe blog cu toate ca nu prea m-am tinut de cuvant sa-i fac si o poza sa o pun.... in primul rand vreau sa va multumesc si tie si sponsorului pentru premiu este un parfum care imi place are un miros fresh de flori dar nu stiu ce floare este sa va spun important e ca-mi place  mirosul si persita cateva ore bune altceva ce as mai putea spune daca ar fi sa-l mai cumpar  sincer l-as mai cumpara pentru ca este un parfum care atrage atentia si o nata sa-i dau ar  fi 9.Multumesc inca o data tie Iulia cat si sponsorului Micromall.ro si il recomand cu toata increderea asa ca fetelor daca vreti sa-l incercat nu veti regreta miroase super .    

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru acest premiu. Il folosesc de ceva timp si imi place foarte mult. Parfumul mi se potriveste si persista foarte bine. Cateva prietene chiar m-au intrebat cu ce parfum m-am dat pentru ca le-a placut si lor mirosul. Multumesc frumos sponsorului si blogului ABC prin viata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Jane, ma bucur tare mult ca iti place. Sa-l folosesti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere