luni, 2 noiembrie 2015

Despre care Dumnezeu vorbiti?

De trei zile, de cand cu incendiul de la clubul "Colectiv", toata lumea numai despre asta vorbeste. Zici ca s-a oprit timpul in loc si acesta este singurul eveniment care s-a intamplat. 

Mai mult decat atat, sunt voci care spun ca tinerii aia erau satanisti si de-asta au murit, i-a pedepsit Dumnezeu. Pe bune? Despre care Dumnezeu vorbiti voi? Cel in care cred eu nu te pedepseste arzandu-te de viu pentru ca asculti un anume gen de muzica. Dumnezeul in care cred eu si in care m-au invatat parintii si bunicii sa cred nu este rau, dimpotriva: de aceea eu ii spun Bunutu'. Nu sunt fan al acelui gen de rock, mi se pare o grohaiala fara noima (scuze fanilor acestui gen de muzica, dar eu asa o percep), insa mi se pare absurd sa spui ca tinerii aia au murit pentru ca ascultau acest gen de muzica si erau satanisti. Femeia aia de serviciu care a murit era satanista? Mai mult ca sigur, nu. Se afla in acel club pentru a castiga o bucata de paine. La fel de bine, in clubul respectiv puteam sa aflu si eu, si tu, in anumite circumstante. In Moldova se spune ca mori cand "nu mai ata pe ghem". Atat le-a fost scris sa traiasca. Dumnezeu sa-i odihneasca!
Sunt de-acord ca inconjurandu-te de aspecte negative atragi energii de acelasi fel, dar de la lucrul asta pana la ceea ce afirmati voi e drum lung. Atunci cand ma urc in avion, nu ascult vreo melodie care sa se numeasca "The day we crash" (apropo de una dintre melodiile trupei "The day we day"), dar asta nu inseamna ca s-a prabusi avionul daca as asculta-o. Daca ar fi asa, toti care au acultat melodia celor de la No Mercy, "When I die", ar trebui sa fie morti.
Totodata, daca rationamentul vostru cu pedeapsa lui Dumnezeu ar fi adevarat, Iliescu, Basescu si multi altii de la putere ar trebui sa fie morti de multa vreme si in chinuri groaznice. Cred ca cei care ne conduc destinele de 25 de ani sunt mai "satanisti" decat Necuratul, iar tinerii aia sunt chiar ingeri cu toate pacatele lor. De asemenea, am mai vazut ca acelor tineri li s-a pus eticheta de "drogati". Dar unde stiti voi? Daca bea o bere, nu inseamna ca pica mort de beat, iar daca fumeaza o face pe banii si plamanii proprii. Cu ce va afecteaza? De droguri nu cred ca poate fi vorba. De regula, rockerii nu sunt oameni cu bani, iar pentru a te droga ai nevoie de venituri substantiale (vezi cazul lui Mutu sau Tiriac Junior). Ce simplu e sa pui o eticheta! Am mai auzit de-a lungul timpului afirmatia "Aia e curva.", referindu-se la vreo tipa care arata bine, era machiata, imbracata cu toale de firma. De unde stii tu ca e curva? Ai stat la curul ei? La fel si cu acesti "drogati": de unde stiti voi?
Lasati mortii sa se odihneasca in pace si voi vedeti-va de treburile voastre!