sâmbătă, 13 iulie 2013

BBY - Pur si simplu arta!

Salutare ingerasi!

Dupa cum stiti iubesc "arta" indiferent de forma in care o intalnesc in viata de zi cu zi. Spre bucuria mea am avut ocazia sa o regasesc mai nou si la capitolul imbracaminte sau incaltaminte. Si aici nu ma refer la "celebrul" Mihai Albu sau Catalin Botezatu. Ma refer la acele articole care iti redau sentimentul de original, propriu in viata.

Concurs ROMDIL Romania!

Concurs marca Biscuiti Romdil!


miercuri, 10 iulie 2013

miercuri, 3 iulie 2013

Tot prin Serbia

Salutare, ingerasi! V-am promis zilele trecute ca revin cu a doua parte a calatoriei mele prin Serbia. Dupa ceva ore de mers, am ajuns in Belgrad si ne-am rasfatat cu un cappuccino.

luni, 1 iulie 2013

In Serbia...

Bine v-am regasit, ingerasi! Unii dintre voi stiu ca am fost in concediu si de aceea nu am mai avut timp sa postez pe blog, doar razlet pe Facebook. Calatoria mea viza in principal Muntenegru si Albania, dar in drum spre si dinspre am vazut si Serbia, Macedonia sau Bulgaria. Atunci cand zic Bulgaria nu ma refer la Nisipurile de Aur :)
Am plecat la miezul noptii ca sa ajungem dimineata la Drobeta Turnu Severin si sa trecem granita atunci cand nu e aglomerat. Zis si facut. La nici 6 dimineata eram in Drobeta si cautam un loc unde sa mancam ceva :) In cele din urma am gasit ceva, ne-am astamparat foamea si ne-am continuat drumul. Drobeta e un oras superb, dar trist :( De fapt, nu orasul e trist, ci oamenii sunt tristi. Pentru ca nu am vrut sa imortalizez aceasta tristete, nespecifica poporului roman, nu am facut poze. Sper ca va veni acea zi in care locuitorii Drobetei vor avea din nou unde sa munceasca, isi vor recapata zambetul si atunci voi face poze. Ultima data am trecut prin Drobeta acum 2 ani, dar, din pacate, nu s-a schimbat nimic in bine :(
Revenind la drumul meu, am trecut usor granita catre Serbia si am revazut acele peisaje frumoase pe care le vazusem si acum doi ani in drum spre Croatia. 
V-am selectat si voua cateva poze cu cele doua maluri ale Dunarii.