marți, 18 iunie 2013

Rochia - Schimbarea monotoniei in eleganta!

Salutare ingerasi! Cred ca multi dintre voi ati citit ultimele mele articole, articole in care v-am prezentat parerea mea despre diferite probleme cu care ne confruntam in fiecare zi, dar pe care "dragii "nostri conducatori le neglijeaza. Astazi m-am gandit sa vorbim despre lucruri frumoase: despre moda, o lume a femeilor, dar pe care nu o refuza nici barbatii :)
Pentru ca ma bucur de zile extraordinare de concediu si mi s-a facut "pofta" de hainute noi, vreau sa va arat ce mi-am mai adaugat in whislist de la Dy Fashion.


vineri, 14 iunie 2013

1991

1991 incepe cu o mare speranta de bunastare, speranta ce s-a dovedit a fi desarta (analizand ceea ce se intampla acum): pe 1 februarie, Romania devine invitat special in Consiliul Europei. Aceasta stire nu avea sa entuziasmeze pe toata lumea: taranii cereau pamant. Pentru a-si pastra puterea, Guvernul adopta Legea Fondului Funciar in februarie 1991, o lege care ar fi trebuit sa ofere romanilor posibilitatea unor retrocedari echitabile, dar nu a facut decat sa creeze un numar imens de procese si nedreptati. Pentru pamant, romanii au ajuns la crime comise intre parinti si copii, frate si sora, vecini, etc. Parca le luasera Dumnezeu mintile: peste tot auzeai de oameni care si-au dat cu toporul sau cu sapa in cap pentru o palma de pamant.

7 pasi pentru o tinuta perfecta!

Salutare ingerasi! Cei mai multi dintre voi stiti cat de mult iubesc pantofii, dar si hainele. Pun un pret destul de mare pe aspect, dar si pe calitatea hainelor pe care le port. Asa ca m-am gandit sa va prezint cei "7 pasi pentru o tinuta perfecta", pasi dupa care ma ghidez atunci cand imi aleg tinutele.



sâmbătă, 8 iunie 2013

De weekend...

Ingerasi, daca tot e sambata, m-am gandit sa va arat si ceva frumos :) Poate va vin ceva idei de tinute pentru weekend-ul asta.
Un costum de baie cu super eroi?
Super Hero Print Swimwear:

Cele mai enervante personalitati de la TV

Daca am face un sondaj printre telespectatori, primele doua locuri in "Top cele mai enervante personalitati de la TV", ar fi ocupate de catre "ciocanitoarea" Andreea Pora si de catre "atotstiutoarea" Monica Tatoiu, insa nu stiu care ar iesi "number one" pentru ca ambele sunt la fel de enervante.

Marea intalnire a "asasinilor mondiali"

Nu stiu cati dintre voi stiu ca zilele acestea se desfasoara in Marea Britanie intalnirea anuala a Grupului Bilderberg. Grupul Bilderberg a fost fondat in anul 1952 si este considerat a fi cea mai influenta organizatie din lume. Grupul este dominat de personalitatea maleficului David Rockefeller. Pana acum 10 ani nici nu se recunostea oficial existenta acestui grup, iar acum au si site pe care il puteti accesa aici.

vineri, 7 iunie 2013

100% otravitor, nu "Orbitor"!

Nu am descoperit o noua "cianura", poate doar o cianura pentru suflet.
Acum cativa ani faceam cunostinta cu opera lui Cartarescu si eram fascinata de prima descoperire: "De ce iubim femeile?" Stiind ca a treia carte din trilogia "Orbitor" a lui Cartarescu, "Aripa Dreapta" luase "Premiul Cartea Anului" in 2007, m-am decis sa citesc si eu "Otravitor - Aripa stanga". Cumplita greseala!

marți, 4 iunie 2013

Ador marea!

Ingerasilor, de obicei, nu prea postez fotografii din weekend, desi am restante uriase fata de voi :) Weekendul trecut a fost special pentru mine. In primul rand, era 1 iunie si ma consider un suflet de copil. In al doilea rand, am fost intr-o scurta vizita la parintii sotului meu, in Constanta si am avut ocazia sa revad marea. Nu in ultimul rand, mi s-a reconfirmat faptul ca sunt inconjurata de prieteni adevarati si, atunci cand am nevoie de ajutorul lor intr-o problema, fac tot posibilul sa ma ajute.
Nu va voi vorbi despre probleme pentru ca au trecut, dar va voi arata cateva poze cu marea :)

1990

In ideea ca poate unii dintre voi ati uitat sau erati prea mici ca sa intelegeti evenimentele marcante ale Romaniei din anii ce s-au succedat dupa '89, mi-am propus sa evoc cateva dintre aceste evenimente, pentru fiecare an in parte.
Astazi vom incepe cu anul 1990, un an care a debutat cu frenezia ideii de libertate, dar si cu o zi de doliu national pentru eroii asa-zisei revolutii din '89 (12 ianuarie).

Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!

Acum trei saptamani citeam o stire din care aflam ca premierul Turciei, Tayyip Erdogan, anuntase ca tara sa nu mai are niciun fel de datorii catre FMI, dupa ce Banca Centrala a Turciei platise ultima transa a datoriei catre Fondul Monetar International, in valoare de 317 milioane de euro.