sâmbătă, 13 iulie 2013

BBY - Pur si simplu arta!

Salutare ingerasi!

Dupa cum stiti iubesc "arta" indiferent de forma in care o intalnesc in viata de zi cu zi. Spre bucuria mea am avut ocazia sa o regasesc mai nou si la capitolul imbracaminte sau incaltaminte. Si aici nu ma refer la "celebrul" Mihai Albu sau Catalin Botezatu. Ma refer la acele articole care iti redau sentimentul de original, propriu in viata.

Dupa cum stiti am avut pe pagina de Facebook un concurs  in colaborare cu cei de la BBY, unde acestia au oferit o minunata rochie pentru una dintre voi.
Cu ocazia acestui concurs am avut si placerea de a-i cunoaste pe cei de la BBY, despre care sunt convinsa ca majoritatea dintre voi ati auzit.
O sa incep prin a va prezenta 3 raspunsuri  pe care ni le ofera acestia, raspunsuri care pun in valoare cel mai bine pasiunea lor in ceea ce fac:
1. "De ce BBY?" - "Pentru ca fiecare om este unic in felul sau, noi ne propunem  sa "hranim" personalitatea ta, creand pentru tine mai mult decat un obiect vestimentar, ajutandu-te sa iți expui frumosul in forma lui cea mai simpla, dar in același timp sofisticata.
Inovam. Acesta este unul din motivele pentru care, voi, clientii BBY ne alegeti zi de zi. Inovand, BBY atrage atentia; astfel, devine o sursa de inspiratie nu doar pentru clientii sai, dar si pentru alti producatori din domeniu.
Ne plac oamenii “indrazneti” (Bold). Ne plac oamenii “frumosi” (Beautiful). Ne plac oamenii ca “tine” (You). Acolo unde vor fi oameni care au curajul sa provoace frumosul, acolo vom fi si noi

2. "Ce facem?" - "Unicitatea este frumosul nostru. Unicatul este promisiunea pe care ti-o facem. Aceasta promisiune ne indeamna sa gasim noi metode prin care frumosul sa poata fi din nou accesibil. Inovand, iti aducem frumosul, in simplitatea lui. Pentru noi, unicul cladeste diversitate.

Colectia BBY nu este dictata de anotimp, de vremea de afara sau de alte tipare; colectia BBY este construita pe baza emotiilor, pe baza ocaziilor, evenimentelor, a starii noastre de spirit. Rapid si accesibil, efervescent sau pasional, indraznet sau curajos, oricum ai privi produsul BBY, el este conceput sa devina extensia personalitatii tale."
3. "Prin ce difera BBY?" - "BBY este cea mai buna alternativa atunci cand vorbim despre unicitate. Noi intelegem ca fiecare femeie isi doreste sa fie privita, admirata, dorita".

Si totusi sa va prezint si cateva dinte rochiile pe care le creeaza acestia.







Ultima este rochita pe care o gasiti la concurs. Ce spuneti, ingerasi, ce parere aveti de creatiile celor de la BBY? Care este rochita voastra preferata? Eu m-am indragostit de a treia rochita, cea verde. In curand acestia isi vor deschide si un magazin online asa ca stati pe-aproape. Eu va astept la urmatoarea postare, pana atunci va spun...
Pupici si multe zambete!



2 comentarii:

  1. http://bby.ro/holiday-collection-2013/#prettyPhoto[1]/8/
    m-am uitat cu amanunt pe site, frumoase toate

    RăspundețiȘtergere
  2. Bianca Roxana Anitei18 iulie 2013 la 23:56

    Sunt superbe! Rochii asa frumoase inca nu vazusem!

    RăspundețiȘtergere