miercuri, 12 decembrie 2012

Tag - Craciunul de ieri versus Craciunul de astazi

Ingerasi, am primit un tag de la Gabita referitor la Craciun. Cum deja suntem in luna cadourilor si m-a cuprins spiritul sarbatorilor de iarna, m-am hotarat sa-l fac si eu. Inainte sa raspund la intrebari vreau sa-i multumesc Gabitei ting ting pentru nominalizare.

marți, 11 decembrie 2012

Nasturelul Fermecat

Ingerasi, nu stiu daca va mai aduceti aminte de concursul pe care l-am avut cu Nasturelul Fermecat. Daca nu va aduceti aminte, va reamintesc eu ce lucruri frumoase creeaza Codruta (aka Nasturelul Fermecat): obiecte handmade si, in special, jucarii. In afara de obiecte handmade, pe blogul Nasturelul Fermecat gasiti si sfaturi referitoare la crearea diverselor decoratiuni sau obiecte. Pe langa faptul ca jucariile create de Codruta sunt foarte frumoase, sunt si foarte sigure pentru copii, insa ceea ce m-a impresionat foarte mult este imaginatia pe care o are Nasturelul Fermecat in confectionarea diverselor obiecte. Nu va cer sa ma credeti pe cuvant, asa ca va voi arata cateva dintre creatiile ei care mi-au atras atentia in mod deosebit.

Revelionul in Karlovy Vary

Daca tot se apropie Revelionul, mi-am adus aminte ca intr-unul din ani am petrecut sarbatorile de iarna intr-una dintre cele mai renumite statiuni balneare din Europa: Karlovy Vary. Statiunea este situata in nord-vestul Cehiei si e cunoscuta si sub denumirea de Karlsbad (baile lui Carol).
Ca de obicei, mi-am facut rezervarea hotelului pe internet si am gasit preturi chiar foarte bune. Mai mult de cat atat, fata care mi-a confirmat rezervarea m-a ajutat sa gasesc si locuri la o petrecere de Revelion la niste preturi atat de mici, incat am ramas fara cuvinte. Masa de Revelion intr-o locatie absolut superba ne-a costat un pic peste 100 RON/persoana. Locatia de care va spuneam este Diana Tower, turnul fiind situat la 547  de metri altitudine. In pretul de care va spuneam erau incluse: mancare, bautura, muzica live, urcari/coborari nelimitate cu funicularul, foc de artificii si vizitarea turnului. De data aceasta nu am mai plecat singuri, ci insotiti de un alt cuplu. 

luni, 10 decembrie 2012

Ziua mea e in fiecare zi

Dragi ingerasi, va spuneam si in alte postari ca imi sarbatoresc ziua de nastere tot timpul anului. Initial, mi-o sarbatoream doar o zi prin luna iulie, insa datorita celor apropiati, care imi fac mereu cadouri, o sarbatoresc in orice zi. Nimic nu e mai frumos decat sa fii sanatos si sa te bucuri de viata zi de zi, chiar daca nu e ziua ta de nastere, sau ziua onomastica, sau mai stiu ce alta sarbatoare. Adevarata bucurie a vietii e sa daruiesti si sa primesti in fiecare zi macar un zambet de la cei dragi. Acest lucru l-am invatat de la sotul meu, care imi daruieste flori foarte des si fara sa fie o anume aniversare. Am invatat ca fiecare zi e speciala daca o apreciezi cum se cuvine.
Din categoria de cadouri primite fara sa fie ziua mea de nastere face parte si setul de bijuterii pe care vreau sa vi-l arat. 



Setul l-am primit in toamna aceasta de la Cheri Bijou, insa din lipsa de timp nu am apucat sa vi-l arat pana acum. Nu va pot exprima in cuvinte bucuria imensa pe care am simtit-o atunci cand am primit acest set fara un motiv anume. Sau poate exista un motiv: acela de a-mi aduce un zambet larg :)
Imi pare rau ca nu sunt reusite pozele :( Setul este format din lantisor cu pandativ si cercei cu perlute. De cum l-am vazut m-am indragostit iremediabil de el: e foarte elegant si finut si are ceva din stilul bijuteriilor pe care le purta Jackie Kennedy, iar, in conceptia mea, Jackie Kennedy reprezinta un simbol al elegantei si al rafinamentului. Mai multe fotografii cu acest set gasiti aici.
Ce spuneti, va place?
PS: Daca aveti persoane dragi carora le plac bijuteriile, la Cheri Bijou gasiti foarte multe promotii, cu preturi reduse la 50%.

Multi pupici tuturor si nenumarate zambete!

duminică, 9 decembrie 2012

Concurs de Mos Craciun

Dragi ingerasi, impreuna cu Depozitul de lenjerie, va invit la un minunat concurs pentru luna cadourilor. Concursul nu este despre ingerasi, ci despre craciunite, dar pentru ingerasi :)


Premiul consta intr-un voucher in valoare de 100 RON pe care il veti putea utiliza pe site-ul depozituldelenjerie.ro.

Cum puteti castiga premiul?
1. Like paginii de Facebook a sponsorului aici.
2. Sa va abonati prin email pe site-ul sponsorului aici. Daca nu se afla in lista de abonati prin email, castigatorul nu va primi premiul.
3. Sa ma urmariti prin GFC.
4. Sa dati share anuntului de concurs pe wall-ul personal.
5. Sa vizitati site-ul depozituldelenjerie.ro la sectiunea Costume de craciunite (le gasiti la "Costumas sexy") si sa imi spuneti care costumas de craciunita va place cel mai mult si de ce. Raspunsurile trebuie insotite si de link-ul produsului ales.
6. Sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare cu toti pasii urmati si raspunsul de la punctul 5.

Cea mai frumoasa descriere va fi premiata cu un voucher in valoare de 100 RON.

Concursul incepe acum si se incheie in data de 23.12.2012, orele 23:59.

Va doresc succes si cat mai multa inspiratie!

Astazi votez scutecele :)

Iar avem alegeri parlamentare! Dupa ce de-a lungul anilor am votat ba cu politicienii de dreapta, ba cu cei de stanga, m-am hotarat sa votez pentru mine. De cand a inceput campania m-am tot gandit cu cine sa votez si dupa indelungi dezbateri interioare, mi-am dat seama ca pana si un scutec folosit merita votul meu mai mult decat un politician. Situatia  tarii ar fi mai buna daca am fi guvernati de copii, macar sunt sinceri.
Glumesc, dar situatia actuala e de mai mult de plans decat de ras :( Fac parte dintre acei romani care si-au pierdut orice farama de incredere ca politicienii nostri vor face ceva bun pentru tara. Mereu am militat pentru exercitarea dreptului de vot, insa am ajuns la concluzia ca e doar timp pierdut. Deja nu ma mai intereseaza daca ne fura cei de la USL sau cei de la mai noul ARD, oricum au trecut toti candidatii prin toate partidele (in functie de partea cui era ciolanul). Revolta mea fata de exercitiul votului a devenit si mai mare de cand unul dintre alesii nostri propusese un proiect de lege prin care cei care nu ar fi mers la vot, ar fi fost sanctionati cu o amenda contraventionala de 1000 de RON si si-ar fi pierdut dreptul de a vota pentru nu stiu cati ani. Dragi politicieni, a vota reprezinta un drept constitutional, in niciun caz, o obligatie. Poate o obligatie morala, dar politicienii ce obligatii morale au? Toti cei care au candidat acum 4 ani in colegii din Bucuresti si au fost alesi, in 2012 au ales sa prosteasca alegatorii din alte orase: Timisoara, Roman, etc. Si-au dat seama ca n-au facut nimic bun in mandatele de pana acum si n-ar fi avut nicio sansa.

In concluzie, din punctul meu de vedere, sa se voteze singuri, anul acesta nu mai schimb USL cu ARD, PDL cu USL, USL cu PP-DD, aleg sa schimb scutece!

luni, 3 decembrie 2012

Castigator concurs Libris

Dragi ingerasi, a venit momentul sa aflam castigatorul voucherului de 40 de RON oferit de libraria online Libris. Va multumesc tuturor pentru participare si multumesc sponsorului pentru premiul oferit. 


Au fost 60 de inscrieri valide.


Random a ales numarul 44.


Felicitari, Monika Erzsebet!