marți, 31 iulie 2012

Premiu de la Staccato

Dragele mele, acum ceva timp a castigat fina mea un premiu de la Staccato. Datorita faptului ca a tagg-uit 3 prietene, fiecare dintre dintre noi am castigat cate o pereche de incaltaminte la alegere. Toate bune si frumoase, doar ca una dintre noi, Anfreuta locuieste in Valcea, iar premiul trebuia sa ni-l ridicam din Afi Bucuresti :) A vorbit fina mea cu sponsorul concursului, Anfreuta ne-a trimis o copie dupa cartea de identitate si am plecat la cumparaturi. Fetele probau pantofi, sandale, etc, de zor, eu eram cu Anfreuta in telefon sa-i explic care e oferta de incaltaminte :) Desi puteam sa ne alegem absolut orice pereche din cele expuse in magazin, era destul de greu sa-ti dai seama cum arata o pereche de pantofi dintr-o simpla descriere prin telefon. Ce credeti c-am facut? Am fotografiat toata incaltamintea din magazin si i-am trimis pozele Anfreutei :) In cele din urma, a ales o pereche de balerini albi foarte frumosi. Fina mea si cu cealalta prietena a ei au tot probat, eu, pentru ca nu am rabdare sa probez, m-am "invartit" prin magazin si mi-am ales ce-mi place. Am probat prima pereche si, pentru ca "traiesc pe picior mare", a trebuit sa probez un numar mai mare si gata, am scapat :). Sotul meu a "pus ochii" pe niste pantofi sport pe care si i-a cumparat.

Si-acum sa va arat ce am ales :)

Pungutele cu incaltaminte :)

Daca va inchipuiti ca puteti sa-mi "furati" vreo pereche de pantofi, sa stiti ca am paznici de nadejde :)

Platformele mele in toata splendoarea.

Balerinii Anfreutei.

Pantofii sotului meu.

Ca si concluzie, imi place foarte mult incaltamintea de la Staccato: si eu, si sotul meu ne simtim super in incaltamintea de la ei. De la Anfreuta asteptam pareri atunci cand ajunge Iulia sa ii trimita :) Desi eu nu sunt mare fan balerini, acestia albi mi-au placut foarte mult.

Pupici ingerasi "ting ting"!

Un cadou "ting ting" de la Gabita

Dragi ingerasi "ting ting", cred ca majoritatea o stiti pe Gabita. Desi eu sunt noua in lumea blogosferei, Gabita este una dintre bloggeritele dragi mie. De fapt, nu-mi place cum suna bloggerita: as spune mai degraba ca este un om minunat, un ingeras "ting ting" la care eu tin foarte mult. Ca un scurt "review" pentru Gabita: are un suflet extraordinar, da dovada de un curaj si o determinare cum putini au. Nici nu mai stiu exact cand ne-am apropiat una de cealalta, dar cred ca totul a inceput atunci cand am inceput sa scriu si eu pe blog, a fost acel ceva care ne-a facut sa ne simtim apropiate una de cealalta si sa ne impartasim secrete. Prietenia mea cu Gabita mi-a confirmat faptul ca poti intalni persoane deosebite si pe internet. Desi nu sunt un mare fan al tehnologiei, internetul mi-a dat posibilitatea sa intalnesc oameni pe care altfel mi-e era aproape imposibil sa-i intalnesc. Nu are sens sa enumar, va stiti toti ingerasii "ting ting" si ma bucura foarte mult faptul ca ABC prin viata nu e un simplu blog.
Gabita a reusit sa mi-o ia inainte cu "elefantul" si mi-a trimis un cadou superb. 


Le-am asezat frumos la poza pe o pernuta cu broscuta :)

Concurs cu produse Econatura

Dragii mei, a venit momentul sa anunt un nou concurs. De data aceasta va propun produse bio. Concursul este sponsorizat de catre Econatura. Econatura este un magazin online cu produse bio, ce va ofera o gama larga de produse din portofoliile Montignac, Nutrisslim, Idenat si Farchioni. Pentru mai multe detalii despre produsele Econatura, va invit sa "aruncati un ochi" aici.

Premiul consta in:
- fulgi bio crocanti (ciocolata, nuca de cocos si visine).


Conditii de participare: 
1. Like paginii de Facebook Econatura aici.
2. Share pe wall-ul vostru la un produs care vi se pare tentant de pe site (http://www.econatura.ro/magazin/).
3. Share pe wall-ul vostru anuntului de concurs.
4. Pentru o sansa in plus ma puteti urmari prin GFC.
5. Pentru inca o sansa like paginii de Facecook a blogului (aici).
6. Sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare cu pasii pe care i-ati urmat.

Concursul incepe acum si se incheie pe data de 12 august, orele 23:59:00.

Bafta multa tuturor!


Mai multe lucruri despre mine...

Dragi ingerasi, daca vreti sa aflati mai multe despre mine, saptamana trecuta am acordat un interviu pe blogul Catalinei. Interviul il gasiti aici. Poate gasiti si lucruri noi despre mine :)
Multumesc mult, Cata!

Pupici tuturor ingerasilor "ting ting".

joi, 26 iulie 2012

Crema anti stres La Duchesse

Dragele mele, va spuneam aici despre programul meu de ingrijire a tenului si multe dintre voi ati fost curioase sa aflati parerea mea despre crema anti stres Danielle Laroche achizitionata de pe site-ul La Duchesse

Desi pe site sunt mai multe creme hidratante de zi, crema anti stres mi s-a parut a se potrivi cel mai bine tenului meu. Din descrierea producatorului am observat ca este o crema cosmetica profesionala de zi special creata pentru hranirea si hidratarea tenului "insetat", "obosit". Cum tenul meu este expus zilnic factorilor nocivi din mediul inconjurator, mi-am zis ca aceasta crema e perfecta pentru mine si nu m-am inselat.

Dupa doua saptamani de utilizare va pot spune ca sunt pe deplin multumita de aceasta crema. Are o textura usoara, un miros placut, se absoarbe rapid in piele si hidrateaza foarte bine tenul fara sa lase acel aspect lucios. In general, o folosesc dimineata, dupa curatarea tenului. In zilele in care ma machiez e perfecta ca baza de machiaj. Intotdeauna folosesc o crema inainte de a aplica fondul de ten si crema anti stres e ideala pentru ca nu trebuie sa astept nu stiu cat timp ca sa se absoarba in piele. In diminetile in care nu m-am machiat am avut posibilitatea sa observ efectele cremei pe durata intregii zile: tenul este hidratat si revigorat, are un aspect vizibil mai luminos si, desi au fost zile de canicula, nu mi-am simtit tenul incarcat sau "sufocat".
Un alt aspect pe care as dori sa-l subliniez este faptul ca (probabil datorita faptului ca se absoarbe repede in piele) nu se "strange" pe fata. Am avut experiente nefericite cu anumite creme care se "strangeau" pe fata si imi blestemam zilele atunci cand voiam sa aplic fondul de ten. Desi nu este o crema "grasa", efectul de hidratare se mentine pana seara tarziu cand ma demachiez si aplic serul cu vitamina C.



Concurs nou

Ingerasi "ting ting", am postat un nou concurs care se desfasoara pe pagina de Facebook a blogului. Concursul se incheie in data de 06.08.2012, orele 23:59, iar pentru inscriere click aici.
Premiul este format dintr-o crema de corp Milk & Honey de la Oriflame si o crema antivergeturi Bodyshape de la Elmiplant.

Bafta tuturor!


miercuri, 25 iulie 2012

Gel pentru curatarea tenului Anian

Astazi vreau sa va vorbesc despre un gel pentru curatarea fetei perfect pentru vara si, in special pentru tenul mixt si gras. Este vorba despre gelul pentru curatarea tenului de la Anian. Produsul contine antioxidanti si extracte de goji si rodii. Daca va amintiti, v-am spus aici despre gelul de dus cu goji si rodii. Gelul de curatare e din aceeasi gama si miroase la fel de bine.

Gelul este incolor si are proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire ale pielii provocate de efectele radicalilor liberi. Se aplica pe fata, se maseaza usor si se clateste cu apa calduta din abundenta. Initial, credeam ca va fi nevoie de o cantitate mare de gel pentru a-mi curata fata, insa m-am inselat. E nevoie doar de un strop pentru ca face spuma si curata eficient fata, ceea ce face ca acest produs sa nu se "consume" repede. 


Asa arata gelul pentru curatarea fetei Anian.

Liebster Ingeras Award

Dragii mei, asa cum va spuneam in aceasta postare, am invitat si ingerasii "ting ting" sa raspunda tag-ului Liebster Award. Spre surprinderea mea, deja avem un ingeras foarte prompt. Este vorba despre Carmen Mocanu, care mi-a trimis raspunsurile ei pe email. Ii multumesc din suflet ca si-a facut timp sa ne impartaseasca cate ceva despre ea si va invit pe toti sa raspundeti acestui tag, fie prin email, fie printr-un comentariu la postare.

Ochelari de soare pentru noi

Dragii mei, daca tot e vara, am "rasfoit" putin internetul si am gasit niste reduceri substantiale pe Micromall.ro.

Ceea ce mi-a atras atentia in mod deosebit sunt acesti ochelari de soare:

Ochelari de soare Calvin Klein Burgundy - 71% reducere 

Liebster Blog Award

Ei, acum sa ma vad! :) Cat am lipsit de pe blog am primit mai multe nominalizari la Liebster Blog Award, asa ca am multe intrebari la care trebuie sa raspund :)
Sa o luam cu inceputul :) Multumesc Alexandra, Anfreuta, Cristina si Elena. Sper ca nu am omis pe cineva :( In ultima perioada nu prea am mai intrat pe net foarte mult. Daca am mai primit de la cineva aceasta nominaliare, revin cu un update.

marți, 24 iulie 2012

Prima etapa a programului de ingrijire a tenului


Buna dimineata, ingerasi "ting ting"! Va spuneam aici ca am inceput un program intensiv de ingrijire a tenului cu produse Danielle Laroche. Ramasesem datoare sa va spun care este parerea mea despre fiecare produs in parte. 
Astazi va voi vorbi despre laptele demachiant Danielle Laroche. Asa cum va ziceam si acum doua saptamani, produsele sunt achizitionate de la un magazin online de produse dermocosmetice pe care l-am descoperit de curand, si anume, La Duchesse.




Asa arata laptele demachiant scos din "cutiuta" :) Eu il pastrez in cutia din plastic. E printre putinele produse cosmetice pe care le pastrez in cutie. De obicei, le desfac si arunc cutia.

luni, 23 iulie 2012

Castigator concurs Cheri Bijou

Dragi ingerasi, pentru cei care nu ma urmaresc si pe Facebook voi posta si aici extragerea concursului Cheri Bijou. Dupa cum ati vazut si in postarea de concurs de aici, premiul concursului este un suberb colier cu pandativ si cristale Swarovski.


joi, 19 iulie 2012

Castigatori concurs Micromall.ro

Dragi ingerasi "ting ting", dupa cum stiti, concursul Micromall s-a incheiat si a venit momentul sa aflam castigatorii celor doua parfumuri FM de la Micromall.ro. In primul rand, vreau sa va multumesc tuturor pentru participare!



Concurs Avon Baby

Dragi ingerasi "ting ting", v-am promis un nou concurs, insa abia acum am gasit un pic de timp sa-l postez. Draga noastra Teo, ofera un set Avon Baby format din ulei pentru bebelusi, sampon fara lacrimi si servetele umede. Pe aceasta cale vreau sa-i urez si "la multi ani" pentru ca a fost ziua ei de curand. E racusor ca si mine :) Nu va pot spune cat de bucuroasa am fost atunci cand mi-a propus Teo sa organiam un concurs impreuna! Dupa cum stiti, imi place sa va pot oferi premii si Teo e o scumpa ca s-a oferit sa sponsorizeze acest concurs. Ea e o scumpa si fara concurs :) Desi am vorbit doar la telefon sau pe internet, mie mi-e tare draga. Sa va mai spun un secret: e banateanca :)

Sa va spun care sunt conditiile de participare:
1. Like paginii lui Teo aici.
2. Sa o urmariti pe Teo prin GFC aici.
3. Sa dati share concursului pe pagina voastra de Facebook. Atentie ca share-ul sa fie public!
4. Sa raspundeti corect la intrebarea: "Ce extracte contin produsele Avon Baby?". Raspunsul e simplu si il gasiti aici.
5. Pentru o sansa in plus, puteti recomanda concursul unui prieten care sa se inscrie si sa lase la comentariu: "m-a recomandat X".
6. Pentru alte doua sanse in plus, ma puteti urmari prin GFC si sa dati like paginii mele de Facebook aici.
7. Sa imi lasati intr-un comentariu la aceasta postare toti pasii pe care i-ati urmat (de exemplu: am dat like paginii de Facebook a lui Teo cu numele X, o urmaresc prin GFC cu numele X, am dat share concursului aici, raspunsul la intrebare este... etc.).

Concursul incepe acum si se incheie pe data de 31 iulie 2012, orele 23:59. Extragerea castigatorului va fi facuta cu Random de catre Teo in data de 1 august 2012.



miercuri, 11 iulie 2012

Bijuteriile ne definesc tinuta

Ingerasi "ting ting", in postarea anterioara despre cercei am observat ca voi aveti si alte gusturi in materie de bijuterii, asa ca astazi m-am gandit sa va ofer o noua provocare referitoare la acest subiect :) 
Despre Cheri Bijou, caracteristici generale ale bijuteriilor pe care le ofera si modalitatea prin care pot fi comandate am scris aici. Ca un scurt rezumat, bijuteriile Cheri Bijou sunt realizate din aliaje non-alergice, placate cu aur de 18 karate si inscrustate cu cristale Swarovski.
Astazi va provoc la seturi de bijuterii cu Swarovski :) Dupa cum majoritatea stiti, luna aceasta este ziua mea, deci toata luna ma uit dupa posibile cadouri pentru mine. Cum bijuteriile ne definesc tinuta, ocupa primele locuri in materie de cadouri. Pe unele mi le cumpar singura, pe celelalte mi le ofera sotul, prietenii, etc.

Am ales cateva seturi de bijuterii care imi plac foarte mult:

Kemer - Antalya sau dansand cu norii

Ingerasi "ting ting", in postarea despre Antalya de aici v-am promis ca va spun cate ceva si despre una dintre excursiile pe care le-am avut prin Antalya. Excursia a fost de o zi, iar destinatia a fost Kemer, o alta zona din Antalya.


Pielea are mereu nevoie de ingrijire

Dragi ingerasi "ting ting", cu siguranta ati auzit de gama On Line de la Apollo Mod Distribution. De curand "am facut cunostinta" si eu cu gelurile intime On Line. De-a lungul timpului am folosit diverse geluri intime si nu am fost multumita de toate, insa acestea doua mi se potrivesc de minune.



marți, 10 iulie 2012

Antalya - Lara

Daca tot e vara, mi-am amintit de una dintre excursiile mele in Turcia, si anume, in Antalya. Fiind vorba de luna de miere a finilor mei, am ales un sejur ultra all inclusiv la un resort de 5 stele. Dupa indelungi cautari, am ales Delphin Palace Deluxe. Hotelul il puteti vedea si aici, pozele lor sunt mai reusite decat ale mele :) De obicei nu aleg sa merg intr-un sejur all inclusive, insa acest resort este imens si ai ce sa faci toata ziua. Poti merge la piscina, la plaja, la bar, pe terasa, poti participa la diverse concursuri pe care animatorii le organizeaza, poti opta pentru SPA sau, pur si simplu, poti lenevi intr-un hamac la umbra.

La Duchesse - rasfat pentru ten

Asa cum va spuneam ieri pe pagina de Facebook, am produse noi :) Pentru ca se apropie ziua mea, m-am hotarat sa-mi rasfat si tenul, asa ca unul dintre cadourile mele e compus din produse cosmetice La Duchesse.
De cum am primit coletul am fost placut impresionata pentru ca erau ambalate foarte frumos intr-o punga de cadouri, de parca ar fi stiut ca sunt pentru ziua mea :) De asemenea, m-a impresionat ambalajul fiecarui produs in parte. Desi, nu sunt foarte sensibila la aparente, de data aceasta ambalajul produselor exprima calitatea produselor si respectul fata de client. Ca o dubla confirmare a calitatii, am primit si certificat de calitate si declaratie de conformitate. Un alt lucru care mi-a atras atentia, a fost faptul ca nu sunt testate pe animale, ceea ce este foarte important pentru mine. Am uitat sa va spun cine este La Duchesse: magazin online de produse dermocosmetice, iar produsele pot fi comandate aici

joi, 5 iulie 2012

Valle D'Aosta-paradisul dintre munti


Dragi ingerasi, pe unde credeti c-am mai fost? Valle D'Aosta, o regiune autonoma cu statut aparte din Italia. Regiunea se afla la granita Italiei cu Elvetia si cu Franta, respectiv renumitul Mont Blanc. Nu pot exprima in cuvinte ce peisaje am vazut, insa va pot arata niste fotografii :)


Femeile adora bijuteriile

Dupa cum stiti, avem un concurs cu bijuterii de la Cheri Bijou despre care am scris aici. Postand acest concurs, m-a "ros curiozitatea" si am "rasfoit" si eu site-ul lor si am vazut ca, pe langa inele, bratari, lantisoare, au si niste cercei superbi. In primul rand, sa va spun cine este Cheri Bijou: este un magazin de bijuterii online. Motto-ul lor este: "Stralucire, eleganta, rafinament" si defineste perfect frumusetea bijuteriilor pe care le ofera. Acest tip de magazine sunt o binecuvantare pentru mine pentru ca nu am nici timpul, nici rabdarea necesare sa alerg prin magazine. 
Asa cum va spuneam si intr-o alta postare, de mica ma "urcam" in pantofii cu toc ai mamei, imi puneam cerceii si bratarile ei si "defilam" prin fata oglinzii. Placerea de a purta bijuterii o am si acum. Ba mai mult, bijuteriile mele preferate sunt cerceii cu cristale Swarovski. Cu cat sunt mai stralucitori, cu atat imi plac mai mult. Din pacate, nu stiu ce forte ale naturii comploteaza impotriva mea si mereu raman cu cate un cercel, pe celalalt il pierd. O fi si lipsa mea de atentie :) Asa se face ca am o colectie impresionanta de cercei: cate unul din fiecare :) Acest fapt nu m-a impiedicat sa-mi cumpar in continuare, sunt perseverenta :) 

Acum sa va arat ce cercei mi-au atras atentia de pe site:

miercuri, 4 iulie 2012

Un ospiciu condus de catre pacienti

Probabil va intrebati care este acest ospiciu condus de catre pacienti. Romania a devenit acest ospiciu. As spune ca e condus de un pacient, insa situatia e si mai grava: e condus de mai multi pacienti. Nu bine au terminat Oana si Pepe scandalurile la TV si au inceput Ponta si Basescu. In alta postare ma intrebam cum se face ca apar atatea scandaluri TV intre vedete. Acum nu ma mai intreb, am gasit raspunsul. Ce sa inteleaga poporul roman daca primii oameni in stat se cearta la televizor ca la usa cortului? Toata scena politica si toata mass media s-a transformat in can can. Tara asta are probleme majore de natura sociala, economica, financiara si alesii nostri isi pierd timpul aparand la televizor non stop. Din cate stiu eu, sunt platiti pentru functiile pe care le au. Nu-i sanctioneaza nimeni pentru faptul ca nu sunt la locul de munca? Daca vor sa apara in presa, sa o faca in timpul liber, nu pe banii nostri. Pana si Zavoranu s-a impacat cu maica-sa! Initial, am crezut ca cele doua s-au saturat de scandal, insa m-am inselat: nu mai au loc la televizor de Ponta si Basescu :) In functie de televiziunea la care apar, cei de la PDL ii acuza pe cei de la USL si, invers. "Aia sunt corupti!" " Nu, ceilalti sunt corupti!" Politica de la noi s-a transformat in "ba pe-a matii".

Alassio - o superba statiune din Italia

Anul trecut m-au purtat pasii intr-o zona foarte frumoasa a Italiei, Alassio. Alassio este o localitate din Savona, Liguria. La ce preturi au, eu zic ca e statiune de oameni "cu stare" :) Am petrecut vreo luna si jumatate si am avut ocazia sa cunosc fiecare coltisor din Alassio. Pentru a eficientiza costurile am ales sa inchiriem un apartament. In Alassio sunt multe oferte de acest gen: un fel de hoteluri care ofera apartamente de inchiriat. Pretul pe noapte incepe de la 50 de euro si avantajul cel mai mare e faptul ca apartamentele sunt dotate cu bucatarie si iti poti pregati singur pranzul sau cina, ceea ce reduce foarte mult costurile cu mancarea. In aceasta vacanta nu am avut parte de peripetii: n-am facut nici gripa porcina :), nu am mers cu elefantul, asa ca aceasta postare va avea mai mult fotografii decat cuvinte.

Salopete pentru vara

Dragi ingerasi, cei care ma cunosc foarte bine stiu ca nu am fost niciodata un mare fan al salopetelor pentru femei. Mereu le asociam cu femeile din filmele americane care-si zugraveau singure apartamentul sau casa :) De ce? Pentru ca majoritatea salopetelor pe care le vazusem erau foarte largi si denotau zero feminitate. Zilele acestea mi-am invins scepticismul si am aruncat un ochi la sectiunea Salopete de la Fashion Queen. Nu mica mi-a fost mirarea sa observ ca majoritatea sunt feminine, elegante si nu au nimic in comun cu zugravitul :). Dimpotriva, salopetele (in functie de model) pot fi purtate si la o plimbare, si la o cina, si intr-un club. De asemenea, multe modele iti pot ascunde anumite defecte. Odata cu varsta, e posibil ca abdomenul nostru sa nu mai fie perfect plat, sau coapsele sa nu mai fie la fel de subtiri ca la 20 de ani si ne dorim ca hainele pe care le purtam sa ne avantajeze si sa ne mascheze anumite imperfectiuni.

Iata ce mi-a atras mie atentia de pe site-ul Fashion Queen:

Concurs Cheri Bijou

Ingerasi "ting ting", Cheri Bijou ofera un lantisor cu pandativ si cristale Swarovski.

marți, 3 iulie 2012

Interviu cu Agurita

Dupa cum stiti, zilele trecute i-am acordat un interviu Aguritei. It's pay back time! :) De data asta am luat-o eu la intrebari :) Lasand gluma la o parte, voiam sa cunosc mai mult omul Aguriza, nu bloggerul si i-am adresat cateva intrebari, iar ea a fost cuminte si a raspuns :)


Iulia: Draga Agurita, faptul ca ti-am acordat interviul de zilele trecute si citind blogul tau, m-au facut curioasa sa aflu cat mai multe despre tine. Iti multumesc mult ca ai acceptat sa-mi raspunzi la cateva intrebari.
Agurita: Buna draga mea ,multumesc pentru acest interviul cred ca incep sa ma obisnuiesc cu astfel de "proiecte" :)