miercuri, 4 iulie 2012

Un ospiciu condus de catre pacienti

Probabil va intrebati care este acest ospiciu condus de catre pacienti. Romania a devenit acest ospiciu. As spune ca e condus de un pacient, insa situatia e si mai grava: e condus de mai multi pacienti. Nu bine au terminat Oana si Pepe scandalurile la TV si au inceput Ponta si Basescu. In alta postare ma intrebam cum se face ca apar atatea scandaluri TV intre vedete. Acum nu ma mai intreb, am gasit raspunsul. Ce sa inteleaga poporul roman daca primii oameni in stat se cearta la televizor ca la usa cortului? Toata scena politica si toata mass media s-a transformat in can can. Tara asta are probleme majore de natura sociala, economica, financiara si alesii nostri isi pierd timpul aparand la televizor non stop. Din cate stiu eu, sunt platiti pentru functiile pe care le au. Nu-i sanctioneaza nimeni pentru faptul ca nu sunt la locul de munca? Daca vor sa apara in presa, sa o faca in timpul liber, nu pe banii nostri. Pana si Zavoranu s-a impacat cu maica-sa! Initial, am crezut ca cele doua s-au saturat de scandal, insa m-am inselat: nu mai au loc la televizor de Ponta si Basescu :) In functie de televiziunea la care apar, cei de la PDL ii acuza pe cei de la USL si, invers. "Aia sunt corupti!" " Nu, ceilalti sunt corupti!" Politica de la noi s-a transformat in "ba pe-a matii".


Ca sa va inveselesc, postez si trei bancuri simpatice:

Doi nebuni mergeau prin desert,unul cara in spate un butoi si celalalt cara o usa de masina.
-Tu, de ce cari cu tine butoiul?
-Pai cand mi-e sete mai beau cate o gura de apa. Dar tu de ce cari usa aia de masina in spate?
-Pai, mie cand mi-e cald mai deschid geamul...

Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul. La un moment dat, la radio, crainica anunta:
- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
Tipul foarte enervat:- Nu unul, sute, sute !

Trei nebuni faceau galagie intr-un avion. Pilotul ii spune copilotului: -Du-te sa vezi ce e cu ei. Copilotul vorbeste cu nebunii si se intoarce in carlinga. Pilotul il intreaba: -Ce ai facut de i-ai linistit? -Ne-am jucat de-a scoala si i-am trimis sa-si faca temele. Dupa cinci minute, nebunii incep din nou sa faca galagie si pilotul ii spune copilotului: -Du-te sa vezi ce mai vor de data asta. Copilotul se duce la ei si cand se intoarce pilotul il intreaba: -Ce ai facut? -Le-am corectat temele si deoarece le facusera bine, le-am deschis usa si au iesit toti in pauza!




19 comentarii:

  1. Janeta_200720014 iulie 2012 la 20:09

    nu am ce sa va ma enervez la noi la tv este mai rau ca la circ apar tot felul de animale mai bine nu ma uit ;e-as face ca in ultimul banc i-as pune sa-si faca temele si le-as da pauza dupa,si pentru bancuri like 

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu mai urmaresc emisiunile de la tv de cand am net,m-am intoxicat de Ponta,Antonescu,Basescu si toti ceilalti. saraca mama se mai uita si ea la stiri dar nu prea are ce sa vada:)  asta e dupa ce se termina scandalul asta apare altul si tot asa deci un motiv bun sa nu ma mai uit la tv :D
     

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeia-deasupra4 iulie 2012 la 20:59

    Super bancurile :))

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte tari bancurile :))

    RăspundețiȘtergere
  5. hehe super tare cu bancurile poooop

    RăspundețiȘtergere
  6. Jane, n-ar fi rau sa-i punem sa-si faca temele si apoi sa le "deschidem usa" :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cata, cand termina astia doi, dupa aceea se cearta in interiorul partidului sau aliantei :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Lady, sunt bune pentru politicienii nostri :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Agurita, sunt cu dedicatie pentru clasa politica :) Stiu ca tu nu esti pasionata de politica, insa eu trebuie sa fiu :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Femeia-deasupra5 iulie 2012 la 11:18

    Nu ştiu ce să zic :)) . Ei au depăşit stadiul acesta de prostie, cu foarte mult timp în urmă :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Daaa....ca in vorba aia:"Tara arde si baba se cheaptana".In cazul nostru"Tara moare de foame si politicienii se cearta".Vaiii....is satula de tot circul de la tv.Foarte potrivite bancurile pt.politicienii nostri.Cum zice si Jane, le-as da si eu pauza non-stop:)))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Am scapat de Sanziene si Pamele de Romania si au aparut personajele din filme de groaza :) Am vrut sa zic desene animate, insa l-as fi jignit pe Mickey Mouse :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca erau desene era bine....macar aveau copii la ce se uita:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu-i mai bine ca eu nu ma uit la tv? Nici nu stiam ca se cearta astia 2. :))) Asadar nu mai ramane decat ca cineva sa le deschida usa ca sa iasa bietii de ei in pauza. Hihihi.
    P.S. Foarte tari bancurile!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Calin Andreea Daniela5 iulie 2012 la 14:26

    =)). Sunt pe jos de ras =))
    Eu prefer sa nu vorbesc de politica si sa ma bucur de bancurile tale, ca-s mai frumoase, decat situatia politica de-acum...

    RăspundețiȘtergere
  16. La noi nu  mai stiu cum sa ajunga la putere sa  poata fura mai mult.Niciunul nu va face nimic.Oricine va castiga alegerile in toamna situatia NU se va schimba pentru ca ei urmaresc doar propriile interese

    RăspundețiȘtergere
  17. Carmen, sunt cu dedicatie pentru politicienii nostri :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Andreea, aceste bancuri ii definesc foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere